ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στο ΟΑΚΑ για το διπλό τίτλου
Μετά τη νίκη με 22-17 επί της ΑΕΚ στο Ρέντη και το προβάδισμα με 2-1 για τον Ολυμπιακό, στη σειρά των τελικών, των πλέι οφ, της Handball Premier, αυτή μεταφέρεται στο «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ για τον τέταρτο τελικό. Εκεί οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν την Τρίτη (28/5) στις 19:00 (ΕΡΤPLAY1) τους «κιτρινόμαυρους» με στόχο την τρίτη νίκη που θα τους δώσει τη δυνατότητα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να πανηγυρίσουν το δεύτερο διαδοχικό νταμπλ της ιστορίας τους. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας (27/5), με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ζαραβίνα, να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του.

 

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν οι: Νίκος Κρητικός, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ  Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος  Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο,  Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας ανέφερε στο olympiacossfp.gr : «Είναι ένα ακόμα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας.  Θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας, από ότι στον προηγούμενο αγώνα στο ΟΑΚΑ. Είναι σημαντικό να μην χάσουμε την συγκέντρωση μας, ειδικά στις ειδικές καταστάσεις σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Γνωρίζουμε τι θα συναντήσουμε και στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το μυαλό μας καθαρό. Εφόσον παραμείνουμε ήρεμοι στο παιχνίδι μας και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας έχουμε πολλές πιθανότητες να φτάσουμε στο στόχο μας».
 
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Τζηράς δήλωσε: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι το αυριανό και είμαστε ένα βήμα πριν τον τίτλο. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι και τακτικά και ψυχολογικά. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας έτσι ώστε να φτάσουμε στον πολυπόθητο στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο μας αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς θα είμαστε εμείς οι νικητές στο τέλος»