ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έτοιμος για τον 5ο τελικό ο Θρύλος!

Μετά τη σπουδαία εμφάνιση στο Κολυμβητήριο του Λαιμού και τη νίκη με 9-5 επί της Βουλιαγμένης,  ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών, την οποία επανέφερε στο Παπαστράτειο. Την Πέμπτη (16/5) στις 19:30, ο Θρύλος θέλει να ολοκληρώσει μια ακόμα σπουδαία ανατροπή για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 6ου διαδοχικού πρωταθλήματος και 10ου συνολικά.  Οι «ερυθρόλευκες» περιμένουν  να αγωνιστούν σε ένα κατάμεστο Παπαστράτειο και ποντάρουν στη θερμή συμπαράσταση των οπαδών τους για να φτάσουν στην επίτευξη του στόχου και να κλείσουν θετικά μια ακόμα σεζόν, διατηρώντας τον τίτλο του πρωταθλητή.  Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Χάρη Παυλίδη, περιορίζονται στη δεδομένη απουσία της Χρυσής Διαμαντοπούλου, ενώ όλες οι υπόλοιπες υπολογίζονται κανονικά.

*Στην αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα  Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα.