ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έτοιμος ο Θρύλος για τον 4ο τελικό!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη στον 4ο τελικό,  με τη Βουλιαγμένη που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (13/5) στις 19:00 στο Κολυμβητήριο του Λαιμού, είναι ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλήτριες έχουν αφήσει πίσω τους το αποτέλεσμα στο προηγούμενο ματς στο Παπαστράτειο και είναι αποφασισμένες να ισοφαρίσουν σε 2-2 τη σειρά των τελικών, ώστε να επιστρέψει στο 5ο και τελευταίο ματς, την ερχόμενη Πέμπτη στον Πειραιά και να διεκδικήσουν τον τίτλο  μαζί με τον κόσμο τους, πραγματοποιώντας μια ακόμα μεγάλη ανατροπή. Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Χάρη Παυλίδη αφορούν στη δεδομένη απουσία της Χρυσής Διαμαντοπούλου, ενώ όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες υπολογίζονται κανονικά.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα  Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα.

Η Άλκηστη Αβραμίδου ενόψει του 4ου τελικού δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Μετά το αποτέλεσμα στον 3ο τελικό, είμαστε σε μια κατάσταση που δεν έχουμε περιθώρια και άλλη απώλεια. Πιστεύω ότι η ομάδα θα αντιδράσει και θεωρώ ότι ακόμα δεν έχουμε παίξει το καλό μας παιχνίδι. Είμαστε πολύ αποφασισμένες για το παιχνίδι της Δευτέρας όπου θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να πάμε στον 5ο τελικό στο Παπαστράτειο με τον κόσμο μας όπου θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι».