ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στο Παπαστράτειο για το 2-1

Με τη σειρά να είναι στο 1-1, οι αγώνες για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α1 πόλο γυναικών, επιστρέφουν στο Παπαστράτειο, για τον τρίτο τελικό. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, υποδέχονται το Ν.Ο. Βουλιαγμένης, στο Παπαστράτειο, το Σάββατο (11/5), στις 17:00 (ERTPLAY 1), με μοναδικό στόχο τη νίκη και το 2-1, που θα τους δώσει εκ νέου προβάδισμα στην υπόθεση τίτλος. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πέρα από την δεδομένη απουσία της Χρυσής Διαμαντοπούλου, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη, να υπολογίζει στις υπηρεσίες των υπόλοιπων αθλητριών.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα  Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα.

Η Χάνα Μπάκλινγκ δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Έχουμε τον τρίτο αγώνα των τελικών και ερχόμαστε από ένα δύσκολο αγώνα εκτός έδρας. Ανυπομονούμε να μπούμε στο νερό και να τα δώσουμε όλα. Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει στο κολυμβητήριο, να μας υποστηρίξει και να μας δώσει την μοναδική ώθηση του, ώστε να φτάσουμε στην νίκη. Θα είναι ένας ακόμα δυνατός τελικός, όπου θέλουμε τη νίκη και μόνο».