ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο Περάματος!
Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Ολυμπιακός για ακόμη μία φορά στα πλαίσια της δράσης «Μη Σταματάς να βοηθάς» η οποία συνεχίζει αδιάκοπα να στηρίζει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη προσφέροντας πασχαλινά δώρα.
 
Η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού, κυρία Χριστίνα Τσιλιγκίρη επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο Περάματος όπου μοίρασε λαμπάδες για τους νεαρούς μαθητές του σχολείου. Εκεί, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το εκπαιδευτικό προσωπικό που δίνει καθημερινά τον καλύτερό του εαυτό για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στους μαθητές του σχολείου ακούγοντας προσεκτικά τις καθημερινές ανάγκες των μαθητών και εισπράττοντας τις ευχαριστίες των ανθρώπων του σχολείου για την ευγενική πρωτοβουλία του Ολυμπιακού.
 
Η κυρία Τσιλιγκίρη δήλωσε: «Η κίνηση μας αυτή να σας επισκεφτούμε το Ειδικό Σχολείο Περάματος είναι το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για αυτά τα παιδιά. Κατά την επίσκεψή μας, διαπιστώσαμε την άρτια οργάνωση και την εξαιρετική λειτουργία του σχολείου. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να συμβάλλει στην χαρά αυτών των παιδιών προσφέροντάς τους λαμπάδες εν όψει Πάσχα. Ο σύλλογος είναι πάντα δίπλα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στηρίζοντας τες σε καθημερινή βάση. Φυσικά, το έργο μας δεν σταματά εδώ. Σκοπός μας είναι προχωρήσουμε και σε άλλες δράσεις, σε άλλες επισκέψεις σε Ιδρύματα και φορείς που έχουν ανάγκη».