ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έτοιμοι για την τελική φάση οι Έφηβοι

Με προορισμό τη Θεσσαλονίκη αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/3) η αποστολή των Εφήβων της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού, ενόψει της συμμετοχής στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  που θα διεξαχθεί στο Κλειστό της Μίκρας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή τον Ηρακλή, τον Πήγασο Πολίχνης και τον Παναθηναϊκό.  

Ο προπονητής των Εφήβων Αντώνης Βουρδέρης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:  «Είμαι χαρούμενος γιατί είναι η φουρνιά των παικτών που δείχνουν μια συνέπεια στις μεγάλες διοργανώσεις. Πριν από δυο χρόνια σχεδόν η ίδια ομάδα κατέκτησε το Πανελλήνιο των Παίδων και πλέον βρισκόμαστε στην τελική φάση των εφήβων γεγονός που δείχνει ότι τα παιδιά εξελίσσονται σωστά. Περιμένω να δώσουμε τον καλύτερο. μας εαυτό ώστε να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί από αυτή τη διοργάνωση. Τα ονόματα των αντιπάλων δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο ώστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι:  Μαγγανάς Πέτρος (αρχηγός), Στράτος Αποστόλης, Μπεζάνι Τζούλιο, Νάρτας Γιώργος, Ζωγραφάκης Δημήτρης, Μάρτος Κωσταντίνος,  Μπαραμπάτης Δημήτρης, Κανελλής Γρηγόρης,  Σγουρός Αλέξανδρος, Αθανασίου Μιχάλης, Μαζωνάκης Κωσταντίνος, Σαπουντζής Μάριος, Γεωργόπουλος Στάθης Προπονητής:  Αντώνης Βουρδέρης, Β’ προπονητής: Σπύρος Κυριακάκης.

Το πρόγραμμα των εφήβων (Μίκρας 1)

Παρασκευή 22 Μαρτίου - 1η αγωνιστική

17.00: Ηρακλής Πετ. 2015 - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.  

19.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - Πήγασος Πολίχνης.

Σάββατο 23 Μαρτίου - 2η αγωνιστική

18.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - Ηρακλής Πετ. 2015.

20.00: Πήγασος Πολίχνης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Κυριακή 24 Μαρτίου - 3η αγωνιστική

13.30: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός

15.30: Ηρακλής Πετ. 2015 - Πήγασος Πολίχνης