Skip to main content

29 June 2026

Στη πέμπτη θέση οι Κορασίδες του Ολυμπιακού

Με σημαντικές εμπειρίες και θετικές αγωνιστικές παραστάσεις επέστρεψαν οι Κορασίδες της Ακαδημίας χάντμπολ του Ολυμπιακού από τη συμμετοχή τους στην τελική φάση (Final 8) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που διεξήχθη στη Βέροια το διάστημα 26-29 Ιουνίου.

Οι «ερυθρόλευκες» ολοκλήρωσαν την παρουσία τους με μία νίκη και δύο ήττες, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης.

Στην πρεμιέρα, την Παρασκευή (26/6), γνώρισαν την ήττα από τον ΟΦ Νέας Ιωνίας με 34-28, ενώ το Σάββατο (27/6) ηττήθηκαν από τον Άρη Θεσσαλονίκης με 31-25, σε μία αναμέτρηση που παρέμεινε αμφίρροπη μέχρι το 50ό λεπτό, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ.

Οι νεαρές αθλήτριες έκλεισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με νίκη, επικρατώντας του Εθνικού Κοζάνης με 28-26, ολοκληρώνοντας τη φετινή τους παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Κορασίδων στην τελική φάση:

Παρασκευή 26 Ιουνίου ΔΑΚ Βικέλας

19:30 ΟΦ Νέας Ιωνίας – Ολυμπιακός ΣΦΠ 34-28

Σάββατο 27 Ιουνίου ΔΑΚ Βικέλας

10:30 ΑΣ Άρης – Ολυμπιακός ΣΦΠ 31-25

20:30 ΦΣ Εθνικός Κοζάνης – Ολυμπιακός ΣΦΠ 26-28