24 November 2025
Πέντε νίκες σε έξι αγώνες για την Ακαδημία βόλεϊ του Ολυμπιακού!
Ένα θετικό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο (22–23/11) ολοκληρώθηκε για τα «ερυθρόλευκα» τμήματα της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού, τα οποία κατέγραψαν πέντε νίκες και μία ήττα σε συνολικά έξι αναμετρήσεις.
Το Σάββατο (22/11), οι Παίδες άνοιξαν το πρόγραμμα επικρατώντας στο τάι μπρέικ της Αρμενικής Πειραιώς με 3-2, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή αγωνιστική τους άνοδο. Ακολούθησαν οι Κορασίδες, οι οποίες νίκησαν εκτός έδρας τον ΑΟΠ Φαλήρου με 3-1, διεύρυναν το αήττητο σερί τους και διατήρησαν την πρωτιά στη βαθμολογία με 21 βαθμούς.
Την Κυριακή (23/11) διεξήχθησαν τέσσερις ακόμη αγώνες. Οι Έφηβοι συνέχισαν την θετική πορεία τους, επικρατώντας εντός έδρας του ΠΟΚ Έσπερος με 3-1. Οι Νεάνιδες σημείωσαν άνετη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην ΑΓΣ Άρτεμις, παραμένοντας αήττητες με πειθαρχημένη εμφάνιση.
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, οι Κορασίδες Β επιβλήθηκαν εντός έδρας του ΑΟ Τελαμών με 3-0, ενώ οι Κορασίδες Γ γνώρισαν την ήττα του διημέρου, χάνοντας στο τάι μπρέικ με 3-2 από τον ΓΣ Πετρούπολης, παρά την ανταγωνιστική προσπάθεια.