16 May 2025
Τρεις «ερυθρόλευκοι» στους κορυφαίους του CEV Champions League!
Με μία σπουδαία πορεία σε 16 ματς, με «αφετηρία» τα προκριματικά, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ έφτασε ως τη φάση των «8» CEV Champions League, τη σεζόν 2024-25.
Πριν από την έναρξη του Final-4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε τους καλύτερους της σεζόν και... συμπεριέλαβε και τρεις του Θρύλου! Ο λόγος για τους «ερυθρόλευκους» Αντρέα Γκαρντίνι, Δημήτρη Τζιάβρα και Τζον Γκόρντον Πέριν, που ψηφίστηκαν στους κορυφαίους του φετινού CEV Champions League.
Πιο αναλυτικά, ο Τζιάβρας απέσπασε το 17,65% των ψήφων και αναδείχθηκε το τρίτο καλύτερο λίμπερο της διοργάνωσης, ο Πέριν με 14,77%, ψηφίστηκε ως ο τρίτος καλύτερος ακραίος, ενώ ο κόουτς του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ, Γκαρντίνι, «βγήκε» δεύτερος κορυφαίος προπονητής, με 18,29%.
Η All-Star Team του CEV Champions League 2024-25:
Προπονητής: Μίχαλ Βινιάρσκι (Ζαβιέρτσιε)
Διαγώνιος: Τζέικ Χέινς (Μπερλίν)
Κεντρικοί: Λόσερ (Περούτζια), Μπρέμε (Γιαστρέμπσκι)
Πασαδόρος: Τζιανέλι (Περούτζια)
Ακραίοι: Κόι (Χάλκμπανκ), Ροτί (Ροζελάρε)
Λίμπερο: Πόπιβτσακ (Γιαστρέμπσκι)