ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρώτη... με βροχή και όνειρα για κούπες!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Κολυμβητήριο του Ζαππείου η πρώτη προπόνηση της Πρωταθλήτριας ομάδας Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Χάρης Παυλίδης καλοσώρισε στην ομάδα το νέο απόκτημα την Αλεξάνδρα Ασημάκη η οποία μαζί με τις Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Τετζαλίδου, Πλευρίτου Μ, Μιχαηλίδου, Λογοθέτη, Σαφέτη και Πέττα. Οι υπόλοιπες αθλήτριες έχουν υποχρεώσεις με την εθνική Νέων Γυναικών. Η ξένη της ομάδας η Ρομπέρτα Μπιανκόνι θα είναι στην Ελλάδα στις 23/9.

Το παρών στην πρώτη έδωσε και το μέλος του ΔΣ και έφορος του τμήματος Νίκος Σκανδαλάκης ενώ τα κορίτσια δέχτηκαν ευχές και από τα μέλη της ανδρικής ομάδας που προπονήθηκαν την ίδια ώρα στο Ζάππειο. Ο τεχνικός της ομάδας Χάρης Παυλίδης πριν από την πρώτη προπόνηση τόνισε: "Είμαστε στον Ολυμπιακό και οι στόχοι είναι πάντα ίδιοι. Πέρσι πήραμε τα πάντα και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και φέτος. Έχουμε στις τάξεις μας μια πολύ καλή αθλήτρια την Αλεξάνδρα Ασημάκη όπως επίσης και την Ρομπέρτα Μπιανκόνι και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για να κρατήσουμε ψηλά τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως κατά μεγάλο ποσοστό το ρόστερ μας έχει κλείσει".

Η αρχηγός Φιλιώ Μανωλιουδάκη τόνισε: "Να έχουμε υγεία και τη νέα χρονιά και όλα θα γίνουν. Οι στόχοι είναι το πρωτάθλημα και να πάμε όσο το δυνατό ψηλότερα στην Ευρώπη. Πέρσι ήταν μια μαγική χρονιά και θα θέλαμε να την επαναλάβουμε". Η νέα παίκτρια της ομάδας Αλεξάνδρα Ασημάκη σημείωσε: "Έχω λίγο τρακ σαν την πρώτη ημέρα στο σχολείο. Η αλήθεια είναι πως περίμενα πως και πως αυτό το ξεκίνημα. Ήθελα πολύ να παίξω στον Ολυμπιακό και γι' αυτό το αποφάσισα αυτό το καλοκαίρι. Όλες μαζί θα παλέψουμε μέσα στο νερό για τους τίτλους και με ορίζοντα τριετίας θέλουμε να κυριαρχήσουμε και στην Ευρώπη".