ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Εκτός έδρας με αντίπαλο τον Πρωτέα!

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στην αγωνιστική δράση την Τετάρτη (30/11), μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Οι νταμπλούχες Ελλάδας, που προέρχονται από τη νίκη (89-74) επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, στις 19/11, για την 7η αγωνιστική της Α1, αγωνίζονται εκτός έδρας στις 20:30 με τον Πρωτέα Βούλας, για την 8η «στροφή». Τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους, να πάρουν το «διπλό» στην έδρα του Πρωτέα και να κάνουν το «οκτώ στα οκτώ» στο φετινό πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Μετά τη διακοπή που είχαμε, λόγω των Εθνικών ομάδων, στοχεύουμε να ξαναβρούμε γρήγορα το ρυθμό μας και να παρουσιάσουμε ξανά την εικόνα που δείχναμε πριν από αυτό το… διάλειμμα. Η ομάδα μας συνεχίζει με ενθουσιασμό την πορεία της και βήμα-βήμα, στοχεύουμε να πετυχαίνουμε κάθε στόχο που έχουμε θέσει. Στόχος μας, λοιπόν, είναι η νίκη την Τετάρτη».

Ελένη Σύρρα: «Επιστρέφουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά τη διακοπή. Κάναμε εξαιρετικές προπονήσεις αυτές τις ημέρες, για να ακολουθήσουμε τους ρυθμούς των κοριτσιών που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες και θα αγωνιστούμε, όπως πάντα, με συγκέντρωση και σοβαρότητα κόντρα στον Πρωτέα. Ο στόχος μας είναι ένας, πάντα η νίκη. Θέλουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, γιατί ακολουθεί ένας δύσκολος Δεκέμβρης, με πολλά παιχνίδια».