ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η πρώτη προπόνηση των πρωταθλητριών Ευρώπης

Την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε τη Δευτέρα (29/8) η ομάδα πόλο Γυναικών στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά.

Το παρών έδωσαν τέσσερις αθλήτριες από την πρώτη ομάδα οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Σταυρούλα Δουρέκα, Σοφία Τορνάρου και έντεκα από τα τμήματα Νεανίδων και Νέων Γυναικών της ερυθρόλευκης Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης. Συγκεκριμένα οι: Ζωή Τζωρτζακάκη, Αμαλία Χριστοδούλου, Κατερίνα Χριστοδούλου, Δάφνη Τορνάρου, Μαρία Οικονόμου, Ελένη Οικονόμου, Χριστίνα Κωτσάκη, Δήμητρα Λογοθέτη, Μάγδα Κουκουφίκη, Θέμιδα Αλετρά, Σταματία Πλατιά.

Οι προπονήσεις μέχρι τις 15/9 θα διεξάγονται υπό τις οδηγίες του βοηθού του Αλεξάνταρ Τσίριτς, Στέργιου Τοροσιάδη, καθώς τότε θα επιστρέψει στη χώρα μας ο προπονητής των Πρωταθλητριών Ευρώπης. Μια ημέρα μετά (16/9) θα μπει στις προπονήσεις η Κίρα Κρίστμας και στις 20/9 θα ενσωματωθούν οι διεθνείς με την Εθνική μας ομάδα Γυναικών, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Σπλιτ.

Η δήλωση του Στέργιου Τοροσιάδη στο olympiacossfp.gr:

«Σήμερα ξεκινάμε σιγά σιγά τις προπονήσεις με τέσσερις αθλήτριες από την πρώτη ομάδα και αρκετές από τα τμήματα υποδομής. Η προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει ουσιαστικά από τα μέσα του επόμενου μήνα όποτε περιμένουμε τον κ. Τσίριτς αρχικά και στη συνέχεια τις υπόλοιπες διεθνείς μας αθλήτριες».