ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στην Αρμενία ο Πετρόπουλος, για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Με στόχο μια καλή παρουσία στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αναχωρεί την Παρασκευή (20/5) το βράδυ ο πρωταθλητής της ομάδας πυγμαχίας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, με προορισμό την Αρμενία. Ο πυγμάχος του Θρύλου συμμετέχει στην κατηγορία των 75kg και μετά από μία σκληρή προετοιμασία το τελευταία διάστημα, θέλει να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό και να διακριθεί στη μεγάλη διοργάνωση του Γερεβάν (21-31/5).

Την Κυριακή (22/5), ο 36χρονος πρωταθλητής των «ερυθρόλευκων» θα πραγματοποιήσει τη ζύγιση του και στη συνέχεια, θα μάθει τον αντίπαλο του για την πρώτη φάση του θεσμού.

Ενόψει της συμμετοχής του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο πυγμάχος του συλλόγου μας δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Ο στόχος μου για το Πανευρωπαϊκό στην Αρμενία, είναι να πάω να παρουσιάσω ένα καλό πρόσωπο, να κάνω καλή εμφάνιση και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Έχω κάνει μία πολύ καλή προετοιμασία και θα τα δώσω όλα. Είναι τιμή μου κάθε φορά να αγωνίζομαι σε μεγάλες διοργανώσεις με την Εθνική ομάδα, με το εθνόσημο και ευχαριστώ το σύλλογο μου, τον Ολυμπιακό και τον Μανώλη Ζήκα, για όλη τη στήριξη στο πρόσωπο μου».