ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για το 3-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Με στόχο το 3-2 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος, αγωνίζεται την Τετάρτη (11/5) η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται στις 17:00 (OSFP TV) στην Aίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για τον τρίτο τελικό της Α1, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι «ερυθρόλευκες», μετά την ήττα (61-53) στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος στη Λεωφόρο, επιστρέφουν στο ΣΕΦ και θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, ώστε να πάρουν ξανά προβάδισμα στη «μάχη» του τίτλου.

*Τα εισιτήρια κοστίζουν 5€ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα, από την είσοδο της Αίθουσας 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους.

Δηλώσεις:

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Όλη η ομάδα μας δουλεύει σε κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, γιατί στον προηγούμενο τελικό, στα τελευταία πέντε λεπτά, οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά και δεν πήραμε τις σωστές αποφάσεις που έπρεπε, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Δουλεύουμε πάνω σε αυτά και προετοιμαζόμαστε για άλλη μία σκληρή μάχη».

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα για την ομάδα μας, αύριο είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, στο οποίο πρέπει να αντιδράσουμε και να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει αυτές τις ημέρες, φυσικά με ψυχή και καρδιά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να ανταποκριθούμε και να κερδίσουμε. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου μας, να μας δώσει την έξτρα ώθηση που χρειάζεται».