ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη «μάχη» των ημιτελικών!

Στη «μάχη» των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος ρίχνεται την Μεγάλη Τετάρτη (20/4) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Στον πρώτο ημιτελικό της Volley League, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Άρη, τον οποίο υποδέχονται στις 18:30 (live streaming: ΕΟΠΕ TV) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», με στόχο το πρώτο από τα δύο βήματα, για την πρόκριση στην τελική φάση. Τα κορίτσια του Θρύλου χρειάζονται δύο νίκες επί των «κίτρινων» για το εισιτήριο των τελικών του πρωταθλήματος και θέλουν να κάνουν το 1-0 στη σειρά, την Μεγάλη Τετάρτη στο Ρέντη. Την Τετάρτη του Πάσχα (27/4), οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ της Volley League.

Δηλώσεις:

Κάρλο Παρίζι: «Ο Άρης θα έρθει να παίξει αυτό το ματς μετά από έναν δυνατό προημιτελικό. Πρέπει να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε την επίθεση των αντιπάλων και ταυτόχρονα, πρέπει να παίξουμε έναν επιθετικό αγώνα στο γήπεδο μας από την πρώτη μπάλα».

Αρέτα Κονόμη: «Μπήκαμε πλέον στα ημιτελικά των πλέι οφ και τα πράγματα από εδώ και πέρα, ξέρουμε ότι θα δυσκολεύουν. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα και το παιχνίδι θέλει προσοχή. Παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε προετοιμαστεί και θέλουμε να πανηγυρίσουμε μια καθαρή νίκη».