ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Κόντρα στην ΑΕΚ στο Ρέντη!

Μια βδομάδα μετά το «διπλό» (0-3) επί του ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει την αγωνιστική της δράση, στο Ρέντη. Το Σάββατο (26/3) οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ, την οποία υποδέχονται στις 19:00 (live streaming από το κανάλι της Ομοσπονδίας στο YouTube) στο κλειστό «Μ. Μερκούρη», για την 26η «στροφή» της Volley League, την τελευταία στην κανονική διάρκεια. Τα κορίτσια του Θρύλου, που μετρούν το απόλυτο των βαθμών στον Β’ γύρο, θέλουν να κερδίσουν την ΑΕΚ στο Ρέντη, να πανηγυρίσουν τη 13η διαδοχική τους νίκη και να συνεχίσουν νικηφόρα, στο δρόμο για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Δηλώσεις:

Κάρλο Παρίζι: «Τελευταίο ματς κανονικής διάρκειας και πολύ σημαντικό για την τελική βαθμολογία. Ξέρουμε, ότι η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, για αυτό πρέπει να κάνουμε ένα επιθετικό παιχνίδι, όπως τα τελευταία που κάναμε. Η ομάδα μας πρέπει να κερδίζει συνέχεια και αυτό θέλουμε και αύριο».

Κατερίνα Γιώτα: «Έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια. Σίγουρα, η ΑΕΚ είναι μια καλή αντίπαλος, αλλά θέλουμε να πανηγυρίσουμε άλλη μία νίκη, ώστε να διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα, για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Πέρα από αυτό, θα είναι και μια σημαντική νίκη για την αρχή των πλέι οφ. Θέλουμε την παρουσία του κόσμου μας και τη στήριξη του, ώστε να μας δώσει μια έξτρα ώθηση για τη νίκη».