ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη Σαντορίνη για τη νίκη!

Δύο εβδομάδες μετά τη νίκη (3-1) επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Ρέντη, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη δράση. Το Σάββατο (19/3) στις 19:00 (live streaming: YouTube, ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV) Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη, για την 25η «στροφή» της Volley League, με στόχο το «διπλό». Κόντρα στην ομάδα της Σαντορίνης, τα κορίτσια του Θρύλου, που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, με επτά διαδοχικές «καθαρές» νίκες, θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να πανηγυρίσουν ένα σημαντικό εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα, στο δρόμο για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Δηλώσεις:

Κάρλο Παρίζι: «Το Σάββατο, έχουμε ένα δυνατό ματς με τη Σαντορίνη. Νομίζω, ότι αυτή η ομάδα αξίζει μια καλύτερη θέση στη βαθμολογία, γιατί παίζει καλό βόλεϊ. Ερχόμαστε από μια καλή στιγμή, από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και θέλουμε να επιβεβαιώσουμε αυτό που κάναμε στο ντέρμπι με άλλη μία καλή εμφάνιση».

Στέλλα Χριστοδούλου: «Αντιμετωπίζουμε τη Σαντορίνη, γνωρίζουμε ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι δυνατό και έχουμε προετοιμαστεί καλά. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία και τα νικηφόρα αποτελέσματα, μέχρι να ολοκληρωθεί ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Volley League».