ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρεμιέρα στη Β’ φάση, κόντρα στον Αερωπό!

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει, ένα μήνα μετά, η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού, δίνοντας το πρώτο της ματς στο 2022. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον Αερωπό Έδεσσας, τον οποίο υποδέχεται την Κυριακή (23/1, 13:00) στο κλειστό γυμναστήριο «Μάνος Λοΐζος», για την 1η αγωνιστική στην Β’ φάση της Handball Premier. Οι Πειραιώτες, που προέρχονται (19/12) από τη νίκη (36-24) επί του Δούκα στην Νίκαια στο φινάλε της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους, να πανηγυρίσουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα της Έδεσσας και να μπουν με το «δεξί» στον Β’ γύρο και στη νέα χρονιά. Κόντρα στον Αερωπό, οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον τραυματία Δεληχρήστο και τον τιμωρημένο με μπλε κάρτα, Μοντόρο.

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης: «Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά σε όλο το ελληνικό χάντμπολ και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Την Κυριακή, ξεκινάμε τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, να βρεθούμε στους τελικούς. Η ομάδα ξαναμαζεύτηκε την Τετάρτη. Υπάρχει όρεξη από τα παιδιά. Δουλεύουμε καλά. Είναι η πρώτη φορά στη σεζόν, που έχουμε τόσους ετοιμοπόλεμους παίκτες και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε. Σίγουρα, θα έχουμε έλλειψη ρυθμού στο ξεκίνημα, δεν έχουμε παίξει φιλικά αυτή την περίοδο και πρέπει να το αντιπαρέρθουμε με αγωνιστικότητα και, φυσικά, την ποιότητα των παιδιών. Ελπίζω, γρήγορα να περάσει αυτό το κύμα που απομάκρυνε τον κόσμο από τα γήπεδα και να έχουμε πάλι κόσμο στην κερκίδα μας. Τα παιδιά παλεύουν κάθε παιχνίδι για την ομάδα και αξίζει να έρθουν όλοι να το ζήσουν από κοντά».

Πάνος Καραμπουρνιώτης: «Αρχικά, να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία. Εύχομαι πολλούς τίτλους στην ομάδα μας! Μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, ξεκινάει η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος για εμάς, την Κυριακή. Η ομάδα έχει προσθέσει ποιότητα με τις προσθήκες της χειμερινής περιόδου και είναι έτοιμη και σωματικά και ψυχολογικά για το απαιτητικό δεύτερο μισό της σεζόν. Ξεκινάμε κόντρα σε μία νέα ομάδα, με πολύ καλά αποτελέσματα στο πρώτο μισό της σεζόν και είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι, ώστε να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε, που δεν είναι άλλος από τους δύο βαθμούς και τη νίκη».