ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στην Τουρκία για να παλέψει για την ανατροπή!

Στην Τουρκία βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (18/1) η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, με στόχο την διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του EuroCup. Την Τετάρτη (19/1) στις 17:00 (FIBA TV, YouTube), τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν την Νεσίμπε Αϊντίν στη γειτονική χώρα, στη ρεβάνς της φάσης των «16» του θεσμού. Οι «ερυθρόλευκες» θα παλέψουν για την ανατροπή της κατάστασης που διαμορφώθηκε μετά την ήττα με τέσσερις πόντους (79-83) στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ,  στην πρώτη «μάχη» μεταξύ των δυο ομάδων. Η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς βρίσκεται στην Τουρκία έτοιμη για μία ακόμη πρόκληση, κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι. Τα προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, αφορούν στην απουσία της Διονυσίας Αλεξανδρή, η οποία δεν ακολούθησε την αποστολή. 

Δηλώσεις:

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Για να αποδώσουμε καλύτερα στο ματς στην Τουρκία, πρέπει να ξεχάσουμε το προηγούμενο αποτέλεσμα και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο έργο που έχουμε μπροστά μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε το σκορ να μας μπερδέψει στο πως θα παίξουμε. Το βασικό που πρέπει να κάνουμε, είναι να έχουμε επιθυμία και διάθεση και να δώσουμε το 100% σε όλη τη διάρκεια».

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Η Νεσίμπε είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με αξιόλογες παίκτριες και σίγουρα, θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ωστόσο, θεωρώ ότι έχουμε δει τα λάθη μας από το πρώτο παιχνίδι, τα αναλύσαμε στο βίντεο και έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα στο αμυντικό μας πλάνο. Αν η ομάδα μας καταφέρει να είναι επιθετική στην άμυνα, θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να καλύψουμε και τη διαφορά των τεσσάρων πόντων».