ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Επιστροφή στη δράση, με δοκιμασία στο Άργος!

Στην έδρα του Διομήδη Άργους δοκιμάζεται το Σάββατο (20/11) στις 12:30 (ΕΡΤ 3), η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού για την 8η αγωνιστική με την οποία ξεκινάει και πάλι η Handball Premier ύστερα από το διάστημα ενός μήνα διακοπής λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Οι Πειραιώτες επιστρέφουν στην δράση μετά τις 23 Οκτωβρίου, όταν είχαν επικρατήσει εκτός έδρας του Δούκα με 34-31, θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους και να φύγουν με τη νίκη μέσα από μια δύσκολη έδρα. Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» ολοκλήρωσε την προετοιμασία την Παρασκευή (19/11) και στη συνέχεια ταξίδεψε για το Άργος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Μετά από περίπου ένα μήνα επιστρέφουμε με ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Διομήδης έχει δώσει ήδη δύο επίσημα ματς μετά τη διακοπή, γι' αυτό περιμένουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε ρυθμό όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Θέλουμε το παιχνίδι να κριθεί στην άμυνα μας και στον υψηλό αριθμό των κατοχών».

Με τη σειρά του ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης ανέφερε: «Αύριο επιστρέφουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας. Ξεκινάμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι πάντα ο Διομήδης Άργους. Η ομάδα μας παρά κάποια μικροπροβλήματα που μας ταλαιπώρησαν έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα ντέρμπι. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θα δώσουμε το 100% για την νίκη και τους δυο βαθμούς που θα μας διατηρήσει αήττητους».