ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρώτη συγκέντρωση για τις «ερυθρόλευκες»

Την προετοιμασία της για τη σεζόν 2021-2022, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (2/8) η  ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» γυμνάστηκαν για πρώτη φορά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».  Τα νέα πρόσωπα στην πρώτη συγκέντρωση της σεζόν ήταν οι νεοαποκτηθείσες, Βίλμα Σάλας, Ξένια Κακουράτου, Μαρία Γενιτσαρίδη. Η Μαρί Παράιμπα αφίχθη το μεσημέρι της Δευτέρας στη χώρα μας και θα ενσωματωθεί από την Τρίτη με την υπόλοιπη ομάδα. Από την πρώτη συνάντηση απουσίαζαν οι Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου και Παναγιώτα Ξανθοπούλου, οι οποίες βρίσκονται με την Εθνική Ελλάδας, καθώς και η Αγγελίνα Συριστατίδη η οποία έχει υποχρεώσεις με την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία .

Αναλυτικά οι «ερυθρόλευκες» που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση της σεζόν:

Σάσκια Χίπε, Σία Τοτσίδου, Βίλμα Σάλας, Μαρία Γενιτσαρίδη, Ξένια Κουκουράτου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Φερονίκη Ζιώγα, Ιλιόνη Κελεσίδη, και η νεαρή πασαδόρος Σοφία Σακκά η οποία αποτελεί μεταγραφή της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο: «Ξεκινάμε με στόχο να κερδίσουμε τα πάντα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος οργανισμός. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξαιρετική οργάνωση που έχει ο σύλλογος. Έχουμε μια φανταστική ομάδα με την οποία μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να παλέψουμε για να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή τη χρονιά θα δοκιμάσουμε να αγωνιστούμε σε αυτή την διοργάνωση. Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ, σε ένα τόσο διάσημο σύλλογο και σε ένα από τα καλύτερα μέρη του κόσμου».

Σάσκια Χίπε: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που είμαι πίσω. Ήδη το έχω πει πολλές φορές, ότι νιώθω σαν να έρχομαι ξανά στο σπίτι μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις με αυτή τη νέα ομάδα που έχει δημιουργηθεί. Έχουμε νέες συμπαίκτριες, νέο προπονητή τον οποίο γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλή ομάδα φέτος. Θα παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ελπίζω ότι θα έχουμε επιτυχία και εκεί για να δείξουμε τι δυναμική που έχει ο σύλλογος στην Ευρώπη».

Βίλμα Σάλας: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ σε μια τόσο καλή ομάδα. Έχουμε μπροστά μας αρκετή δουλειά αλλά είμαι σίγουρη ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας στις διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχουμε. Το πιο σημαντικό είναι η επικοινωνία μεταξύ μας και η προσήλωση. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν».

Σία Τοτσίδου: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες που ξεκινάμε. Υπάρχουν νέα πρόσωπα στην ομάδα και ανυπομονούμε να ενταχθούν και τα κορίτσια της Εθνικής για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί  την προετοιμασία. Ο καιρός λίγο μας δυσκολεύει αυτές τις ημέρες, αλλά  παρ’ όλα αυτά η θέλησή μας και ο ενθουσιασμός μας είναι τόσο μεγάλος που θα το ξεπεράσουμε και αυτό».