ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έτοιμος για τον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό (OSFP TV)

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ Γυναικών, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ, την Πέμπτη (13/5, 15:00), αντί για την Τετάρτη (12/5, 15:00), οπότε είχε οριστεί αρχικά.  Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το ΟSFP TV,  το επίσημο κανάλι του συλλόγου μας στο YouTube. Οι «ερυθρόλευκες» μετά τη νίκη με 66-56 επί του Παναθηναϊκού το προηγούμενο Σάββατο, εξασφάλισαν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και μαζί το πλεονέκτημα της έδρας ενόψει των τελικών που ξεκινούν την Πέμπτη και θέλουν δυο ακόμα νίκες για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 6ου διαδοχικού πρωταθλήματος.  Ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (16/5, 14:30) στην έδρα του Παναθηναϊκού.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιώργος Παντελάκης: «Έχουμε μπροστά μας το πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών και το αβαντάζ της έδρας. Σίγουρα επειδή και το προηγούμενο παιχνίδι ήταν πρόσφατο δεν είχαμε πολύ καιρό για να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι ειδικών καταστάσεων που όσο περνούν οι ημέρες γίνεται και περισσότερο περίεργο. Σίγουρα πρέπει να διαχειριστούμε τον τραυματισμό της Σπυριδοπούλου, που είναι πολύ σημαντική παίκτρια για την ομάδα μας και μας βοηθούσε πολύ στο επιθετικό κομμάτι και στην αλλαγή του ρυθμού. Από κει και πέρα πρέπει να κρατήσουμε την ψυχοσύνθεση της ομάδας μου σταθερή, να είναι προετοιμασμένες και ελπίζουμε ότι θα παίξουμε αύριο. Τέλος το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αποδείξουμε στους εαυτούς μας πόσο πολύ το θέλουμε και να το δείξουμε με την παρουσία μας στο γήπεδο».

Εβίνα Σταμάτη: «Από αύριο και στη σειρά των τελικών, θα παίξουμε όλες για την Άννα, στην οποία ευχόμαστε περαστικά και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική δράση.  Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για το παιχνίδι που έρχεται. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες στην άμυνα όπως στο προηγούμενο ματς και αλλά να εμφανιστούμε πιο βελτιωμένες επιθετικά».

 

Video

Ολυμπιακός ΣΦΠ - Παναθηναϊκός ΑΟ (1ος Τελικός, Α1 Μπάσκετ Γυναικών, 12/05/2021)