ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έκλεισε θέση στην «κερκίδα» η ομάδα πόλο Ανδρών!

Μετά τους προπονητές των έξι αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου μας, στο Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκε και η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι πολίστες του Ολυμπιακού, με τη σειρά τους προμηθεύτηκαν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και έκλεισαν θέση στην «εικονική κερκίδα» της φιέστας του 46ου Πρωταθλήματος της ομάδας ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 12 Μαΐου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κώστας Μουρίκης: «Παραλάβαμε από το Τμήμα Μελών τα ηλεκτρονικά μας εισιτήρια και έτσι πήραμε και εμείς θέση στην κερκίδα. Με τον τρόπο αυτό δείχνουμε την αγάπη και τη στήριξή μας στον σύλλογο αλλά και στην ομάδα ποδοσφαίρου. Mετά από μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας, σιγά σιγά νομίζω ότι επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Τα έσοδα αυτά θα πάνε όλα στον Ερασιτέχνη και αυτό θα βοηθήσει στο έργο της διοίκησης έτσι ώστε να έρθουν μεγαλύτερες επιτυχίες στο σύλλογο. Ελπίζω τα επόμενα πρωταθλήματα όλων των αθλημάτων να τα γιορτάσουμε και να είμαστε όλοι μαζί σε αυτές τις χαρές».

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Βγάλαμε και εμείς τα εικονικά εισιτήρια και δηλώσαμε ομαδικώς παρών στην υποστήριξη και την ενίσχυση του Ερασιτέχνη. Ευχαριστούμε τον κόσμο που έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή και είμαι σίγουρος ότι πολλοί ακόμα θα ακολουθήσουν γιατί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι πάντα εκεί που τους χρειαζόμαστε να βοηθήσουν».

Γιώργος Δερβίσης: «Η πρωτοποριακή κίνηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, να «φέρει» τους φιλάθλους στα γήπεδα με αυτόν τον τρόπο, είναι μόνο μια από τις πολλές αποδείξεις πως ακόμα και στους πιο δύσκολους καιρούς η ομάδα καταφέρνει να στέκεται στο ύψος της με δυναμική. Με αυτόν τον τρόπο πανηγυρίζουμε όλοι μαζί το 46ο πρωτάθλημα της ομάδας μας, αλλά ταυτόχρονα δίνεται και μια οικονομική ανάσα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που το έχει  πολύ ανάγκη. Ελπίζουμε οι συνθήκες να επιτρέψουν την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα το συντομότερο δυνατόν με ασφάλεια».

Μανώλης Ζερδεβάς: «Δυστυχώς με τα δεδομένα που επικρατούν σε ολόκληρο τον κόσμο, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μας δεν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την καθιερωμένη φιέστα της ομάδας μας. Με αυτήν την κίνηση λοιπόν δείχνουμε ότι παρά την σωματική μας απουσία από το γήπεδο πως είμαστε ψυχικά εκεί για την ποδοσφαιρική μας ομάδα που έχει δείξει την συνέπεια της και χρειάζεται την στήριξη όλων μας. Αισθάνομαι τυχερός που συμμετείχα σε μια παράλληλα έξυπνη και προσοδοφόρα κίνηση για τον σύλλογο και παρακινώ όλους τους υποστηρικτές του Ολυμπιακού να κάνουν το ίδιο».

Μάριος Καπότσης: «Βρεθήκαμε και εμείς στην ευχάριστη θέση να αγοράσουμε το ηλεκτρονικό εισιτήριο που ουσιαστικά θα γεμίσει «εικονικά» το Καραϊσκάκη, για το 46ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο. Είμαστε χαρούμενοι γιατί και εμείς με τη σειρά μας συμμετέχουμε και συμβάλουμε στον Ερασιτέχνη που μας έχει γεμίσει με τόσες πολλές χαρές. Καλώ τον κόσμο και εγώ με τη σειρά μου να εξαντλήσει τα εισιτήρια, ούτως ώστε ο Covid-19, να μην σταθεί εμπόδιο στο να «γεμίσει» έστω και εικονικά το γήπεδο, για μια ακόμα φιέστα».