ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη Σύρο για την επιστροφή στη δράση!

Η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, βρίσκεται στην Σύρο από το μεσημέρι της Πέμπτης (14/1), ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση την Παρασκευή (15/1), μετά από τις 31 Οκτωβρίου όταν υποδέχτηκαν τον Φίλιππο Βέροιας στο Ρέντη σε βάρος του οποίου επικράτησαν με 3-0 σετ (25-13, 25-11, 25-20). Εκ τότε μεσολάβησε το μεγάλο διάστημα της αγωνιστικής απραξίας λόγω της καραντίνας, αλλά πλέον έφτασε η στιγμή της επανόδου σε κατάσταση επίσημων  αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Θρύλος λοιπόν, αντιμετωπίζει την Παρασκευή (15/1) στις 20:00 τον Φοίνικα Σύρου και το ζητούμενο είναι να επανέλθει και σε φυσιολογικούς αγωνιστικούς ρυθμούς, ξεπερνώντας τις ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες  συνθήκες που διαμόρφωσε η περίοδος διακοπής του πρωταθλήματος.

 

Η αναμέτρηση με το Φοίνικα Σύρου θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3 και με αυτήν θα ανοίξει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Μετά το ταξίδι στη Σύρο, το πρόγραμμα για την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη περιλαμβάνει ένα ακόμα ταξίδι, αφού την επόμενη εβδομάδα οι Πειραιώτες θα μεταβούν στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.  Θα ακολουθήσει το πρώτο εντός έδρας ματς από τη στιγμή της επανεκκίνησης, με αντίπαλο το Μίλωνα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Εγκλεσκάλνς: «Χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ξεκινάει το πρωτάθλημα»

Ο Λετονός διαγώνιος του Ολυμπιακού, Χέρμανς Εγκλεσκάλνς ενόψει της αναμέτρησης με τον Φοίνικα Σύρου, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα, όπως συμβαίνει και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Τώρα κάθε ματς είναι σημαντική μάχη και κάθε πόντος μετράει, για αυτό πιστεύω ότι θα γίνουν ωραίοι αγώνες που θα παρακολουθεί με ενδιαφέρον ο κόσμος. Είχαμε μια καλή χρονική περίοδο να προετοιμαστούμε και είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στο Φοίνικα Σύρου. Ας παίξουμε επιτέλους και ας παίξουμε για να κερδίσουμε!»