ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Πράξη» τρίτη με τον Φοίνικα για την πρόκριση στους τελικούς!

Με μοναδικό στόχο την νίκη-πρόκριση στους τελικούς των play off της Volleyelague, θα  παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον 3ο και τελευταίο ημιτελικό με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (4/7) στις 17:15, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους σε βάρος του Φοίνικα και να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τους τελικούς, όπου θα διεκδικήσουν το 30ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Ο 3ος ημιτελικός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το EΡT Sports HD.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ενόψει του 3ου αγώνα με τον Φοίνικα, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η ομάδα αρχικά πρέπει να διατηρήσει τη συγκέντρωση, που έδειξε στο προηγούμενο παιχνίδι και στη συνέχεια να παίξει ακόμα καλύτερα. Το βήμα μπροστά που κάναμε χθες, πρέπει να το συνεχίσουμε με ένα ακόμα βήμα μπροστά. Η ομάδα έδειξε υψηλό κίνητρο για να κερδίσει και τώρα είναι απαραίτητο να προκριθούμε στον τελικό, παίζοντας καλά».

Ο Γκαζμέντ Χουσάϊ ανέφερε: «Περάσαμε μια δύσκολη κατάσταση τις προηγούμενες ημέρες, αφού στο πρώτο ματς δεν ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι κυρίως  στο μυαλό μας. Ωστόσο αντιδράσαμε καλά, κερδίσαμε 3-0 στο 2ο ματς και ελπίζω ότι η ομάδα θα φτάσει στο αγωνιστικό επίπεδο που θέλει, παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν πρέπει να αφήσουμε το Φοίνικα να παίξει, όπως στο πρώτο ματς όταν μας εξέπληξε. Η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη για τον 3ο ημιτελικό και πιστεύω ότι θα περάσουμε στους τελικούς. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να κερδίσουμε και να περάσουμε. Ακόμα και τα λάθη που κάναμε στο πρώτο ματς, δεν πρέπει να μας ανησυχούν και θέλω να πω στους οπαδούς μας να πιστεύουν στην ομάδα και σε εμάς».