ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Προπόνηση της ομάδας βόλεϊ Ανδρών

Οι αθλητές της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, επέστρεψαν στις προπονήσεις φυσικής κατάστασης σε εξωτερικούς χώρους, την Παρασκευή το απόγευμα. Χωρισμένοι σε δυο γκρουπ, και τηρώντας  όλα τα αυστηρά πρωτόκολλα που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ,  οι «ερυθρόλευκου» γυμνάστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ., υπό την επίβλεψη του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και του τιμ μάνατζερ της ομάδας Νίκου Μαντούβαλου. Το πρώτο  γκρουπ αποτελούσαν οι: Μενέλαος Κοκκινάκης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Ασπιώτης και Γιώργος Παπαλεξίου και το δεύτερο γκρουπ οι: Γιώργος Πετρέας, Κώστας Στιβαχτής, Θοδωρής Βουλκίδης και Ρόναλτ Γκέργκι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας δήλωσε στο olympiacossfpg.gr τα εξής: «Ξεκινάμε σήμερα την επάνοδο μας σε μια διαφορετική πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τα παιδιά πρώτα από όλα ότι είναι υγιέστατα και έχουν μεγάλη διάθεση ώστε να αρχίσουν ξανά οι προπονήσεις. Τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες από τους ειδικούς. Ξεκινώντας μια καινούρια σειρά προπονήσεων έτσι ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο έτοιμοι καθώς περιμένουμε την συνέχιση του πρωταθλήματος».

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης ανέφερε με τη σειρά του: «Ξεκινάμε ξανά τις προπονήσεις σαν ομάδα σε γκρουπάκια, όπως πρέπει να είμαστε, τηρώντας τις οδηγίες. Η ομάδα δείχνει έτοιμη, προπονούμαστε έξω προς το παρόν και ευελπιστούμε σιγά σιγά να προχωρήσει η κατάσταση για να μπορέσουμε να παίξουμε το βόλεϊ που αγαπάμε και να μπούμε στο γήπεδο, όταν είναι η σωστή στιγμή».

Video

Προπόνηση της ομάδας βόλεϊ ανδρών