ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Πράξη» πρώτη με Βουλιαγμένη στην Ευρώπη!

Μετά τις δυο διαδοχικές νίκες επί της Βουλιαγμένης για τη Β’ Φάση του πρωταθλήματος, έφτασε η στιγμή για την πρώτη μονομαχία του Ολυμπιακού με το Ν.Ο.Β. για την προημιτελική φάση της Euroleague.  Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν το Σάββατο (8/2) στις 18:00 στο Χαλάνδρι τη Βουλιαγμένη στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό, με στόχο να αποκτήσουν το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο (28/3), για να σφραγίσουν το εισιτήριο για το Final 4 της  Εuroleague.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Xάρης Παυλίδης ανέφερε: «Από τα παιχνίδια που δώσαμε με τη Βουλιαγμένη μέχρι στιγμής, αναμφίβολα αυτό είναι το πιο σημαντικό.  Περιμένουμε από τον αντίπαλό μας διαφορετικό πρόσωπο συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια και γενικά  πιο κλειστό παιχνίδι με μεγαλύτερο άγχος και στρες και για τις δυο ομάδες.  Για την ομάδα μας πάνε όλα καλά μέχρι στιγμής και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι».

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Έχουμε δουλέψει πολύ για τον αυριανό αγώνα. Όπως και στα δυο προηγούμενα ματς με τη Βουλιαγμένη που ουσιαστικά προετοιμαζόμασταν για τον συγκεκριμένο αγώνα, προσπαθούμε να παίζουμε συγκεντρωμένα και με βάση το σύστημα. Ανυπομονούμε να κάνουμε το πρώτο βήμα και να πάρουμε τη νίκη. Όπως και εμείς ξέρουμε τη Βουλιαγμένη έτσι και εκεί ξέρει εμάς πολύ καλά, επομένως θα πρέπει να παίξουμε έτσι όπως γνωρίζουμε και να αποδείξουμε πως η ομάδας μας είναι πολύ δυνατή για άλλη μια φορά».