ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη!

Μετά την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup, χάρη στις δυο νίκες κόντρα στη Γένισεϊ η προσοχή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, στρέφεται και πάλι στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκες» δοκιμάζονται στο Κλειστό της Μίκρας κόντρα στον ΠΑΟΚ, το Σάββατο (8/2) στις 17:30 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Volleyleague με στόχο τη νίκη και την παραμονή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.  Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ακολουθεί το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό , την Τρίτη (11/2) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου που θα κρίνει την πρόκριση στους προημιτελικούς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε: «Είναι ένα ακόμα ντέρμπι σε δύσκολο γήπεδο.  Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν ξεκίνησε να παίζει καλύτερα και σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Εμείς έχουμε ως στόχο να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα».

Η Άνα Ζιβογίνοβιτς ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο με πολλά παιχνίδια σε σύντομο διάστημα. Μετά την πρόκριση κόντρα στη Γένισεϊ , η προσοχή μας είναι στο ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ. Περιμένουμε ένα καλό και δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς σκεφτόμαστε τη δική μας απόδοση και το τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ένα καλό ματς και είμαστε έτοιμες να παίξουμε με καρδιά και να δώσουμε το μάξιμουμ για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζω ότι θα επιστρέψουμε με τη νίκη».