ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ο πρώτος «τελικός» με την Orman Genclik στο ΣΕΦ

Μετά την πρόκριση επί της Aluinvent DVTK Miskolc, ο Ολυμπιακός καλείται να περάσει το εμπόδιο της Orman Genclik στους «16» του Eurocup έχοντας μειονέκτημα έδρας.

Οι «ερυθρόλευκες» φιλοξενούν την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 17:00 την ομάδα από την Τουρκία, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων, με τον επαναληπτικό αγώνα να λαμβάνει χώρα στις 29 Ιανουαρίου στην Άγκυρα.

Ο Θρύλος θέλει το καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στην Orman Genclik για να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup στο εκτός έδρας δεύτερο παιχνίδι.

Το Ολυμπιακός- Orman Genclik θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 7 HD.

H αποστολή του Θρύλου για το παιχνίδι αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το ματς: «Έχουμε παίξει αρκετά σημαντικά παιχνίδια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και για εμάς το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα μέχρι και το επόμενο. Η Orman Genclik είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα σε θέμα φιλοσοφίας σε σχέση με εμάς. Πρόκειται για ένα σύνολο που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην επίθεσή της, ενώ εμείς έχουμε ως βασικό μας άξονα την άμυνά μας. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε από την μεριά μας είναι να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι στο ΣΕΦ. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να περιορίσουμε το low post παιχνίδι της Orman Genclik. Αν κάνουμε αυτά τα δύο πράγματα θεωρώ ότι η ομάδα έχει την ικανότητα να πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ενόψει και του επαναληπτικού αγώνα στην Τουρκία».

Από την μεριά της η Εβίνα Σταμάτη δήλωσε: «Πρόκειται για έναν τελικό για εμάς. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας γιατί πρόκειται για μία αναμέτρηση, με μία ομάδα αρκετά δύσκολη. Η Orman Genclik είναι άκρως επιθετική και εμείς πρέπει μέσα από την άμυνά της να της σταματήσουμε τον ρυθμό και να πάρουμε ένα χρήσιμο αποτέλεσμα για τον δεύτερο αγώνα στην Τουρκία. Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη και να βρεθούμε στην επόμενη φάση του Eurocup».

-Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση θα διατίθενται από τη θύρα 7 του σταδίου πριν το παιχνίδι. 

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Ισχύει κανονικά η κάρτα μέλους και κάρτα junior, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση. Οι έχοντες προσκλήσεις για την αναμέτρηση θα εισέλθουν από  Πύλη Δημοσιογράφων, όπως και οι εκπρόσωποι του Τύπου, και όχι από την είσοδο των VIP όπως γινόταν στα προηγούμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Eurocup.