ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Τέσσερα «ερυθρόλευκα» μετάλλια

Πολύ καλή ήταν η παρουσία του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Σ.Ε.Φ. το τετραήμερο Πέμπτη-Κυριακή (21-24/11) και περιλάμβαναν τρεις διοργανώσεις, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων και Νέων Ανδρών-Γυναικών, το Κύπελλο Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων και το Πανελλήνιο Τεχνικό Πρωτάθλημα. Ο απολογισμός των «ερυθρόλευκων» συμμετοχών συνοδεύτηκε με την κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων εκ των οποίων, τρία χάλκινα και ένα ασημένιο.  Συγκεκριμένα η Κατερίνα Χατζηγιάννη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Nέων Γυναικών στην κατηγορία -57kg, και τα τρία χάλκινα, η Σεμέλη-Μαρία Σούμπαση (-55kg Κορασίδων), η Ελπίδα Σεγρεδάκη (-51kg Κορασίδων) και η Ειρήνη Τρίμη (-47kg Koρασίδων), ενώ την 5η θέση κατέλαβε η Κατερίνα Χατζηγιάννη (-53kg Nέων Γυναικών).

Αναλυτικά η «ερυθρόλευκη» αποστολή που έλαβε μέρος στους αγώνες:  Σεμέλη-Μαρία Σούμπαση (-55kg Κορασίδων), Ελπίδα –Ευαγγελία Σεγρεδάκη (-51kg Κορασίδων), Κατερίνα Χατζηγιάννη (-57kg Nέων Γυναικών), Νικόλαος Μαυρόπουλος (+65kg Παίδων), Δημήτρης Τσιχλάκης (+65kg Παίδων), Καλλιόπη Κουκά (-41kg Κορασίδων), Παρασκευή Μουντζαλιά (-44 kg Κορασίδων), Λυδία Αληφαντάρου (-47kg Koρασίδων), Ειρήνη Τρίμη (-47kg Kορασίδων), Αικατερίνη Τσάνου (Κορασίδων).

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Βίκυ Γραμματικοπούλου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόδοση των αθλητών και αθλητριών μας. Τα παιδιά είχαν εξαιρετική παρουσία και μέσα από τη συμμετοχή τους σε αυτές τις διοργανώσεις, διαρκώς βελτιώνουν την αγωνιστική τους εικόνα γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της ομάδας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».