ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Με μοναδικό στόχο την διεύρυνση του νικηφόρου σερί θα παραταχθεί η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier  με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (13/11) στις 17:00 (ΕΡΤ SPORTS HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης. Οι Πειραιώτες που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς (μαζί με την ΑΕΚ) θέλουν να πανηγυρίσουν την 7η νίκη σε ισάριθμα ματς, κόντρα στον ΠΑΟΚ ο οποίος βρίσκεται στην 3η θέση με 9 βαθμούς σε 6 αγώνες. Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιώργο Ζαραβίνα αφορούν τις απουσίες των Τσίλη και Νομικού οι οποίοι δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Άρτουρ Καρβάρτσκι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

O προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Για εμάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι παρ’ όλα τα προβλήματα που έχουμε, και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε το σερί μας. Η σκέψη μας και η συγκέντρωση μας είναι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όχι στα ματς με τη Μέλσουγκεν που ακολουθούν και είναι τελείως διαφορετικά. Πριν πάμε σε αυτά θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι με διπλή σημασία. Πρώτα από όλα είναι ένα από τα ντέρμπι της χρονιάς όπου χρειαζόμαστε τους δυο βαθμούς για να συνεχίσουμε νικηφόρα την πορεία μας στο πρωτάθλημα.  Είναι καλή συγκυρία για εμάς ότι έχουμε ένα δυνατό εκτός έδρας παιχνίδι πριν την συνέχεια των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι πριν τις διπλές αναμετρήσεις με τη Μέλσουγκεν όπου ελπίζουμε να ανεβάσουμε ρυθμό, παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα τραυματισμών και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι».