ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Ρέντη
Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Challenge Cup,  η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της εκ νέου στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (10/11), στις 19:30, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Το παιχνίδι, που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ERT SPORTS, είναι το πρώτο επίσημο των δυο ομάδων στη Volleyleague γυναικών.  Η προετοιμασία των νταμπλούχων θα ολοκληρωθεί  το βράδυ του Σαββάτου, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών της Παναγιώτας Ξανθοπούλου. Στην αποστολή ως δεύτερη πασαδόρος συμπεριλήφθηκε η Θεοδώρα Φουμάκη από τις κορασίδες.
 
Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους  & Κάρτας Junior.
 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού,  Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία που θα αναμετρηθούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο βόλεϊ Γυναικών. Περάσαμε νικηφόρα και το προηγούμενο ντέρμπι και η ομάδα παρουσιάζεται σε κάθε παιχνίδι όλο και καλύτερη. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας, να έρθουν στο Ρέντη και να δημιουργήσουν μια όμορφη και αθλητική ατμόσφαιρα που θα μας δώσει ώθηση».

Η Τζίνα Λαμπρούση από την πλευρά της ανέφερε: «Μετά τον Παναθηναϊκό ακολουθεί ένα ακόμα συνεχόμενο ντέρμπι για εμάς, την Κυριακή, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες στα σαλόνια της Α1. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και θέλουμε μόνο τη νίκη, μέσα στο Ρέντη, με την στήριξη του κόσμου μας. Είναι το πρώτο ντέρμπι μέσα στην έδρα μας, θέλουμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».