ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2021-2022
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2021-2022
.
Γέμελος: «Να δημιουργήσουμε την ταυτότητά μας με εκτός έδρας νίκες»

Στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις επικεντρώνεται ο Ολυμπιακό μετά την άνετη επικράτησή του στα Χανιά. Οι «ερυθρόλευκες» φιλοξενούνται την Πέμπτη στην έδρα της Namur (07/11, 21:30) για την 4η αγωνιστική του Eurocup και θα αγωνιστούν για την 3η τους νίκη στην διοργάνωση..

Η Τζάκι Γέμελος μίλησε στο www.olympiacossfp.gr για την αναμέτρηση με την ομάδα του Βελγίου και όσα πρέπει ο Ολυμπιακός να προσέξει για να φύγει νικητής από το Hall Octave Henry.

Η αρχικά η αθλήτρια του Θρύλου υποστήριξε ότι: «Πρόκειται για μία ομάδα που νικήσαμε στο σπίτι μας όμως όλοι γνωρίζουμε ότι τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά όταν αγωνίζεσαι εκτός. Οπότε επειδή δεν είναι κακή ομάδα, έχοντας παίξει και μαζί της στο ΣΕΦ. Διαθέτει καλές αθλήτριες και θεωρώ ότι πρέπει να πάμε εκεί και να αγωνιστούμε ακριβώς με την ίδια νοοτροπία που είχαμε και τα προηγούμενα ματς. Θα είναι πιο δύσκολο από ότι στην έδρα μας και πρέπει να παραμείνουμε 100% συγκεντρωμένες στο πλάνο μας για να φύγουμε από εκεί με το θετικό αποτέλεσμα».

Η Γέμελος από την μεριά της αναφέρθηκε για το δεύτερο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού και δήλωσε: «Πιστεύω ότι αυτό που οφείλουμε να αλλάξουμε είναι ότι πρέπει η συγκέντρωσή μας να είναι παρόμοια με εκείνη όταν παίζουμε στην έδρα μας. Παρότι διαφορετικά παιχνίδια, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικές. Οι ομάδες γενικότερα παίζουν καλύτερα στην έδρα τους. Από την μεριά μας πάντως, εμείς μπήκαμε κάπως νωχελικά στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας  και είναι σημαντικό στην έδρα της Namur να μπούμε δυνατά. Να ορίσουμε τον τόνο του παιχνιδιού και να τους δείξουμε ότι μπορούμε και εκτός Ελλάδας να είμαστε το ίδιο αποδοτικές».

Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν στο πρώτο ματς με την Namur με 29 πόντους, στην πρεμιέρα τους στο Eurocup. Θα έχει σχέση αυτό το παιχνίδι μ’ εκείνο της Πέμπτης; Η Γέμελος τόνισε: «Θεωρώ ότι με το κοινό τους στο πλευρό τους θα έχουν διαφορετική εικόνα από ότι στο ΣΕΦ. Αλλά νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να χτίσουμε τον χαρακτήρα μας μακριά από την έδρα μας. Νικήσαμε αυτήν την ομάδα στο ΣΕΦ με 29 πόντους, όμως θέλουμε να αποδείξουμε στους εαυτούς μας κυρίως, πως μπορούμε να πετύχουμε και εκτός Ελλάδας και να πάρουμε και αυτήν τη νίκη. Θέλουμε να δημιουργήσουμε την ταυτότητά μας σαν ομάδα και αυτό θα συμβεί από την στιγμή που θα κατακτήσουμε νίκες μακριά από την έδρα μας. Ναι η Namur σίγουρα θα εμφανιστεί πιο ισχυρή την Πέμπτη, αλλά εμείς θα είμαστε ακόμα πιο δυνατές».

Τέλος, η αθλήτρια του Θρύλου, μίλησε για τον κόσμο της ομάδας, δηλώνοντας: «Ευχαριστούμε τους φίλους μας για την στήριξη και τα καλά τους λόγια από την αρχή της σεζόν. Δεν μπορούμε χωρίς αυτούς και χαιρόμαστε που τους βλέπουμε παντού να είναι δίπλα μας. Είτε είναι στο ΣΕΦ είτε είναι στα Χανιά που ήταν πραγματικά εκπληκτικοί. Ξέρουμε ότι ακολουθούν τον Ολυμπιακό όπου και αν παίζει και είναι ένα τεράστιο αβαντάζ για εμάς να έχουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας. Είναι ευλογία να αγωνίζεσαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και να έχεις αυτούς τους ανθρώπους δίπλα σου».