ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη Ρουμανία για την πρώτη «μάχη»

Η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού, βρίσκεται από την Παρασκευή (4/10) το βράδυ στη Ρουμανία ενόψει του πρώτου αγώνα με την Τιμισοάρα που θα διεξαχθεί την Κυριακή (6/10) στις 18:00 στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του EHF Cup.  Aπέναντι στην Κυπελλούχο Ρουμανίας, οι Πειραιώτες θα διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στο Ρέντη το επόμενο Σάββατο (12/10, 19:00) που θα κρίνει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.  Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα αφορούν την συμμετοχή του Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Κατά τα λοιπά το προπονητικό επιτελείο υπολογίζει στις υπηρεσίες των υπόλοιπων αθλητών ενώ στην Ελλάδα έμειναν οι Τερλέτσκι, Νομικός και Δεληχρήστος.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά απο τo EHFtv 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ζαραβίνας: «Σκληρή ομάδα με πολύ καλό προπονητή»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας ανέφερε τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικά παιχνίδια και θέλουμε να μείνουμε όσο το δυνατό περισσότερο στην Ευρώπη γιατί θα είναι πολύ σημαντικό για αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς λόγους για το σύλλογο. Αντιμετωπίζουμε μια σκληρή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή και δεν είναι τυχαίο ότι κέρδισε το Κύπελλο Ρουμανίας πέρσι, απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τον τελευταίο καιρό, πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Σανίκης: «Είμαστε διαβασμένοι και σε καλή κατάσταση»

Ο Γρηγόρης Σανίκης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Γνωρίζουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη. Η Ρουμάνικη ομάδα έχει εμφανή διαφορά δυναμικότητας σε σχέση με τους Βόσνιους που παίξαμε στον πρώτο γύρο. Είναι Κυπελλούχοι Ρουμανίας αλλά είμαστε καλά διαβασμένο και σε καλή κατάσταση. Βρισκόμαστε εδώ για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το κάθε γκολ μετράει, όπως και η οποιαδήποτε διαφορά ώστε να ξεκινήσουμε από μια καλή βάση στον επαναληπτικό στο Ρέντη και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο».