ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Θετική παρουσία Φετζιάν στη Μπρατισλάβα

Στους αγώνες Olympic Hopes, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στην Μπρατισλάβα, πήρε μέρος ο πρωταθλητής των ναυταθλητικών τμημάτων του Ολυμπιακού, Άρης Φετζιάν φτάνοντας μια ανάσα από τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο «ερυθρόλευκος» πρωταθλητής κατέλαβε την έκτη θέση στη σειρά του η οποία για λίγα εκατοστά του στέρησε την πρόκριση στον τελικό, κρατώντας ωστόσο ζωντανές τις ελπίδες του για τους επόμενους αγώνες Olympic Hopes, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2020.

Ο έφορος του τμήματος Τάσος Βουγίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ο Άρης είναι ο καλύτερος αθλητής που έχουμε στη χώρα μας και είναι έτοιμος για μεγάλους αγώνες. Οι αθλητές θα πρέπει να στηρίζονται ολοκληρωτικά όταν βρίσκονται σε τέτοιου επιπέδου αγώνες ώστε η απόδοση τους να μην επηρεάζεται. Οι χρόνοι που έχει φέρει ο Άρης είναι για να αγωνίζεται σε τελικό και σίγουρα του αξίζει μια θέση στα μετάλλια. Θα ξεκουραστούμε μέχρι το κλείσιμο της χρονιάς τον Νοέμβριο, οπότε και θα βγάλουμε και το πλάνο για την νεα αγωνιστική χρονιά».

Ο Άρης Φετζιάν με τη σειρά του ανέφερε: «Είναι αγώνες υψηλού επιπέδου αφού συμμετέχουν οι καλύτεροι από τις τριάντα πέντε χώρες του κόσμου. Σίγουρα μπορούσα να πάω καλύτερα καθώς ο χρόνος μου δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, αλλά το κρύο και η αλλαγή σκάφους επηρέασαν την απόδοση μου. Συνεχίζουμε όμως δυνατά για τους επόμενους στόχους μας».