ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα το Σάββατο στο Ρέντη (19:00)!

Έτοιμος για την έναρξη της Handball Premier είναι ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-«Όμιλος Ξυνή»! Οι Πειραιώτες υποδέχονται το Σάββατο (21/9) στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας με στόχο να ξεκινήσουν νικηφόρα την πορεία τους για την κατάκτηση του 3ου διαδοχικού πρωταθλήματος! Ο Θρύλος έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στο 2ο γύρο του EHF Cup, μετά τα δυο νικηφόρα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Μπόρατς, στρέφει την προσοχή του στην έναρξη των εγχώριων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα εντοπίζονται στις απουσίες των Γρηγόρη Σανίκη και Πάτρικ Λέμος οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και θα προφυλαχθούν.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Ματίγια Σπίκιτς, Νίκος Νομικός, Γκόραν Μπογκούνοβιτς, Δημήτρης Τζηράς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Τζούρο Μούγιτς, Χάρης Μάλλιος, Μάρκο Τερλέτσκι, Πέτρος Κανδύλας, Γαρύφαλλος Μπάγιος, Θόδωρος Δεληχρήστος, Ντουρμούς Αλί Τινκίρ, Νίκος Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Στέφανος Μιχαηλίδης, Άγγελος Τσίλης, Αρτούρ Καρβάτσκι

*Στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό Νέα Φιλαδέλφειας ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θέλουμε να ξεκινήσουμε με πάρα πολύ καλό ρυθμό και να έχουμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα. Μην ξεχνάμε ότι αυτά τα παιχνίδια θα μας δώσουν ομοιογένεια και αυτοματισμούς για τα επόμενα δύσκολα ματς που ακολουθούν. Έχουμε καταλάβει τα προηγούμενα δυο χρόνια πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος και όταν είναι μαζί μας όλη η ομάδα μεταμορφώνεται. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού. Θέλουμε αρχής γενομένης από τα πρώτα παιχνίδια να δείξουμε τον χαρακτήρα της ομάδας, ότι παλεύει μέχρι τέλους, ότι μάχεται και της αρέσει και παίρνει δύναμη από τον κόσμο».

O Xάρης Μάλλιος ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Kαταρχάς να ευχηθώ υγεία σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος και πάνω απ’ όλα να κάνει ένα βήμα παραπάνω το Χάντμπολ. Εμείς σαν Ολυμπιακός δεν μπορούμε να συζητάμε κάτι λιγότερο από την διατήρηση των κεκτημένων. Θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα να εξελίσσεται και να βελτιώνεται σε κάθε ματς και να ευχαριστιέται ο κόσμος που μας δίνει πάντα το κάτι παραπάνω».