ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έναρξη ακαδημιών Πολεμικών Τεχνών

Από την Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στην Μαρίνα Ζέας, άρχισε η νέα αγωνιστική σεζόν των Ακαδημιών των Πολεμικών Τεχνών του συλλόγου μας, με την πραγματοποίηση της ετήσιας πρώτης συνάντησης.

Ο διευθυντής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Μανώλης Τσιρογιάννης και ο έφορος του τμήματος Μανώλης Ζήκας, παρουσίασαν το πλάνο της Ακαδημίας για μια ακόμα επιτυχημένη σεζόν,  για την ανάδειξη πρώτα αθλητών και στη συνέχεια πρωταθλητών. Οι αθλητές και οι αθλήτριες των Ακαδημιών καθώς και οι γονείς τους, που παρευρέθηκαν στη συνάντηση, ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας την νέα περίοδο καθώς και για τα προγράμματα όλων των τμημάτων.

Ο προπονητής του τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού, Λευτέρης Λειβάδης, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Αρχίζει άλλη μια καλή χρονιά. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και έχουμε αρκετές μεταγραφές στο σύλλογο μας. Έχουμε καταστήσει τον Ολυμπιακό μια οικογένεια με τον έφορο μας, τον Μανώλη και ο κόσμος θέλει να έρθει κοντά μας. Ευελπιστούμε και φέτος η χρονιά να είναι λίγο καλύτερη από την περσινή. Να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να είμαστε στην κορυφή».

Η προπονήτρια του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού, Βίκυ Γραμματικοπούλου, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Μια ακόμα χρονιά ξεκινάει στις ακαδημίες του Ταε Κβο Ντο και θέλουμε να έχουμε όλοι καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Ευχόμαστε τα καλύτερα στους μικρούς και μεγάλους αθλητές μας. Συνεχίζουμε το έργο μας θέλοντας πρώτα να φέρουμε περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό και στη συνέχεια να δημιουργήσουμε τους επόμενους πρωταθλητές».

Ο προπονητής του τμήματος Kick Boxing του Ολυμπιακού, Δημήτρης Δημητριάδης, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Από την ακαδημία του Kick Boxing του Ολυμπιακού, θέλουμε να ευχηθούμε πρώτα από όλα σε όλα τα παιδιά μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, υπομονή και επιμονή στους στόχους τους. Θέλουμε να έχουμε μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά και όλα τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα και να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι το κλειδί μια ευτυχισμένης ζωής και θέλουμε να έρθουν να μας γνωρίσουν και να γίνουν μέλη αυτού του μεγάλου συλλόγου. Να δουν την ακαδημία του Kick Boxing αλλά και όλες τις ακαδημίες του συλλόγου, που έχουν στόχο να αναπτύξουν τα παιδιά τις κοινωνικές, σωματικές και τις πνευματικές τους δεξιότητες».