ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η συνέντευξη τύπου του Final 8!

Στην «HDI Arena» στο Ανόβερο, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Final 8 με τους Θοδωρή Βλάχο και Γιώργο Δερβίση να εκπροσωπούν τον Ολυμπιακό στη διαδικασία.

Ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης στην τοποθέτησή του ανέφερε αναλυτικά τα εξής: «Είμαι περήφανος για την ομάδα και το κλαμπ που προκριθήκαμε για ακόμη μια χρονιά στο final 8. Η φετινή είναι διοργάνωση είναι διαφορετική από την περσινή που κατακτήσαμε το τρόπαιο. Δεν είναι εύκολο. Ο τρόπος που ξεκινήσαμε δεν ήταν αυτός που θέλαμε γιατί είχαμε πολλά προβλήματα με τις συνθήκες της προετοιμασίας και τα κολυμβητήρια. Όλα αυτά όμως μας έκαναν πιο δυνατούς και στο τέλος ήμασταν στην κατάσταση που θέλαμε και παίξαμε όπως θέλουμε να παίζουμε. Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό. Αυτό που σου δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσει για τα μετάλλια. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Η Μπρέσια είναι ένας μεγάλος αντίπαλο. Δυνατή  ομάδα, με εμπειρία. Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε όλα καλά και θα προχωρήσουμε στον επόμενο αγώνα». 

Δερβίσης: «Να παίξουμε σαν Πρωταθλητές Ευρώπης»

Με τη σειρά του ο Γιώργος Δερβίσης δήλωσε: «Παίξαμε πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα τη Μπρέσια που όλη τη χρονιά είναι καλή. Πέρσι κερδίσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι πρωταθλητές Ευρώπης και έτσι πρέπει να παίξουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και σκεφτόμαστε μόνο αυτό»