ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο βήμα!

Μετά τη νίκη με 23-15 επί της ΑΕΚ στο Ρέντη, στον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Handball Premier, η σειρά μεταφέρεται στο «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ. Οι πρωταθλητές έχοντας αποκτήσει το προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου, αντιμετωπίζουν την Τρίτη (21/5) στις 19:00 (ΕΡΤ Sports HD) τους «κιτρινόμαυρους» με στόχο να ντουμπλάρουν τις νίκες, γεγονός που θα τους δώσει τη δυνατότητα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στον τρίτο τελικό που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (24/5, 17:30) και πάλι στο Ρέντη.  Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν οι:  Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ  Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος  Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο,  Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας ενόψει του 2ου τελικού με την ΑΕΚ, ανέφερε στο olympiacossfp.gr  τα εξής: «Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε αντιμετωπίσουμε στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας και στο πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι, διορθώνοντας κάποια λάθη και τελειοποιώντας κάποια σωστά. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερο στο τέλος όμως πάντα παραμένει πάντα ένα παιχνίδι χάντμπολ και θα προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε μόνο με αυτό».

Ο Δημήτρης Τζηράς ανέφερε τα εξής: «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Παρά την αναταραχή που υπάρχει στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, μετά την αλλαγή του προπονητή εμείς δεν επηρεαζόμαστε καθόλου. Μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας που είναι άλλη μια νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι το ματς στο ΟΑΚΑ θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από τον πρώτο τελικό και ότι εφόσον είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος».