ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πράξη πρώτη με ΑΕΚ στο Ρέντη!

Έτοιμος για την έναρξη της διαδικασίας των τελικών των πλέι οφ της Handball Premier, είναι ο Θρύλος. Οι πρωταθλητές φιλοξενούν την ΑΕΚ την Παρασκευή (17/5) στις 19:00 (ΕΡΤ Sports ΗD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» στον 1ο τελικό με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το προβάδισμα στην κούρσα της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (21/5, 19:00) εκτός έδρας και ο τρίτος την Παρασκευή (24/5, 17:30) και πάλι στο Ρέντη. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού,  για τον 1ο τελικό ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (16/5) χωρίς απρόοπτα και περιλάμβανε παρακολούθηση βίντεο και προπόνηση στο Ρέντη. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν οι:  Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ  Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος  Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο,  Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας ενόψει του 1ου τελικού με την ΑΕΚ, ανέφερε στο olympiacossfp.gr  τα εξής: «Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα πρώτα παιχνίδια στη σειρά. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, είναι πολύ σημαντικό για μας να γεμίσει το Ρέντη και να μας ώθηση για να φτάσουμε στην πρώτη νίκη».

*Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.