ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Συμμετοχή στη γιορτή Λαμπάδας της Unesco Πειραιώς και Νήσων!

Η δράση «Μη Σταματάς να βοηθάς» συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς με την συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Γιορτή της Λαμπάδας που διοργάνωσε η Unesco Πειραιώς και Νήσων στο σπίτι αγάπης που έχει δημιουργήσει στον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Νίκαια. Πρόκειται για μια παιδική πασχαλινή γιορτή που ο Όμιλος διοργανώσει επί σειρά ετών δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο και προσφέροντας στιγμές χαράς σε νεαρά παιδιά.

Η κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη, με την διπλή ιδιότητά της, της Γενικής Γραμματέως του Ολυμπιακού και της Διευθύντριας Αθλητισμού και Α.Μ.Ε.Α. της Unesco Πειραιά, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση συμβάλλοντας για μια ακόμη φορά στις δράσεις της μεγαλύτερης Μ.Κ.Ο. αφού μοίρασε πασχαλινά δώρα και λαμπάδες στα παιδιά και εισπράττοντας το χαμόγελό τους.

Η κα Τσιλιγκίρη δήλωσε: «Ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων, για μια ακόμη χρονιά, διοργάνωσε την “Γιορτή Λαμπάδας” γεμίζοντας χαρά όλα τα παιδιά που παρευρέθηκαν. Μια σειρά από διαδραστικά παιχνίδια, εκπλήξεις, αλλά και οι λαμπάδες και τα πασχαλινά δώρα που τους μοιράσαμε, ήταν τα συστατικά που έκαναν τα παιδιά να περάσουν όμορφα. Είναι σημαντικό να υποστηρίζουμε έμπρακτα τον 'Ομιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας με κάθε δυνατό τρόπο».