ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έτοιμος για τον ημιτελικό με ΠΑΟΚ!

Επί Κρητικού εδάφους συνεχίστηκε από την Πέμπτη το απόγευμα (18/4) η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της συμμετοχής στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας και τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (19/4, 18:00, EΡΤ Sports HD).Οι Πρωταθλητές Ελλάδας πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση  στο Κλειστό Ιεράπετρας και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον πρώτο ημιτελικό με χαλάρωμα το πρωί της Παρασκευής.  Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ αφορούν τη συμμετοχή του Τόντορ Αλεξίεφ,  ο οποίος δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

H Συνέντευξη Τύπου

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ιεράπετρας, παρουσία προπονητών και των αρχηγών των 4 φιναλίστ, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και ο Κώστας Χριστοφιδέλης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ, Μπενίτεθ ανέφερε: «Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν ώστε η διοργάνωση αυτή να φιλοξενηθεί στην Κρήτη. Πάντα η ομοσπονδία προσπαθεί να κάνει ότι δυνατόν καλύτερο για το ελληνικό κύπελλο. Η δική μας προσπάθεια είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και στον τελικό».

Αναφορικά με τις συμμετοχές των Αλεξίεφ και  Κουμεντάκη ο Ισπανός κόουτς τόνισε ότι: «Είναι πιθανόν να παίξουν. Ο Αλεξίεφ έκανε θεραπεία στην Αθήνα θα έρθει αύριο, το ίδιο θεραπεία έκανε και ο Κουμεντάκης, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχουμε και τον Κώστα (σ.σ. Χριστοφιδέλη) ο οποίος μπορεί να παίξει».

Με τη σειρά του ο αρχηγός του Θρύλου, Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστούμε το δήμαρχο για τη φιλοξενία. Να γίνουν όμορφα παιχνίδια σε αθλητικά πλαίσια. Στοχεύουμε στην κατάκτηση του τροπαίου και χρειαζόμαστε και την τύχη για να συμβεί αυτό».

To πρόγραμμα των αγώνων (EΡΤ Sports)

Παρασκευή 19 Απριλίου

18.00: ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

20.30: Ηρακλής Πετ. 2015

Σάββατο 20 Απριλίου

20.15: Τελικός