Λεριώτης και Φασούλας συναντήθηκαν με Ζαγκλή, Ντεμιρέλ και Νόβακ

Στο Σοπρόν της Ουγγαρίας για να παρακολουθήσουν από κοντά το Final 4 της Ευρωλίγκας, βρέθηκαν ο χορηγός της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, Γιώργος Λεριώτης, ο Γενικός Διευθυντής, Παναγιώτης Φασούλας και η τιμ μάνατζερ Εύη Δημητράτου.

Ταυτόχρονα όμως, εκτός από τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είχαν  επαφές με ανθρώπους της FIBA και συζήτησαν για θέματα που έχουν σχέση με το γυναίκειο μπάσκετ.

Πριν από τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην UMMC Ekaterinburg και την Dynamo Kursk, με την δεύτερη να προέρχεται από τον όμιλο του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, ο Γιώργος Λεριώτης και ο Παναγιώτης Φασούλας συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα της παγκόσμιας ομοσπονδίας του μπάσκετ, Ανδρέα Ζαγκλή, τον πρόεδρο της FIBA Europe, Τουργκάι Ντεμιρέλ και τον εκτελεστικό διευθυντή της FIBA Europe, Καμίλ Νόβακ.

Είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση αναφορικά με την διοργάνωση και τον Ολυμπιακό, που εκπροσώπησε την χώρα μας στον φετινό θεσμό και φυσικά θα αγωνιστεί και την επομένη σεζόν, στο πιο υψηλό επίπεδο του γυναικείου μπάσκετ.