ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με Σπόρτιγκ στην Γλυφάδα για την 109η νίκη του

Μετα το θετικό αποτέλεσμα στο κλειστό του Μίλωνας απέναντι στον Πανιώνιο, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας τον Σπόρτιγκ (14/04, 14:00) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Θρύλος θέλει να παραμείνει αήττητος στην κορυφή της Α1 Γυναικών και να κατακτήσει την 109η του νίκη σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Η ομάδα του Πειραιά είναι γεμάτη, με τον Γιώργο Παντελάκη να μην έχει να τον απασχολεί κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και να έχει όλες τις αθλήτριες του στην διάθεσή του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Σπόρτιγκ αποτελείται από τις: Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το παιχνίδι ότι: "Δεν έχουμε κάτι διαφορετικό να κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το αήττητο μας σερί σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και να παίξουμε όμορφο μπάσκετ. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και θέλουμε να αγωνιστούμε σε ένα ακόμα ματς πρωταθλήματος με την ίδια ακριβώς απόδοση. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στον Σπόρτιγκ και να την συνδυάσουμε με θέαμα".