ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με τον Πανιώνιο εκτός έδρας για το απόλυτο
Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Θρύλο, ο οποίος αναζητά την 108η νίκη του σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Πανιώνιο την Κυριακή (07/04, 14:00) στο κλειστό του Μίλωνα για την 20η «στροφή» του πρωταθλήματος, με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν το 94ο ροζ φύλλο αγώνα τους στην Α1 Γυναικών. Οι προπονήσεις της ομάδας του Γιώργου Παντελάκη δεν είχαν κάποιο απρόοπτο την εβδομάδα που πέρασε, με την μοναδική που συνεχίζει την θεραπεία της να είναι η Ρίτα Ρασίντ.
Η αποστολή του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο αποτελείται από τις: Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.
 
Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση ότι: «Εμείς βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά με τον στόχο μας να παραμένει ίδιος. Θέλουμε και φέτος το νταμπλ και να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας στην Ελλάδα. Έχουμε μια εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και σκοπός μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κατακτήσουμε μια ακόμα νίκη. Δουλεύουμε καλά όλο αυτό το διάστημα και το μοναδικό που σκεφτόμαστε είναι το πώς θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο».