ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.

news

Στην Κιβωτό του Κόσμου!

Στην Κιβωτό του Κόσμου βρέθηκαν την Κυριακή (19/12) οι αθλητές της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού Γιώργος Παπαβασίλης και Αλέξανδρος Κουκουλάς, ο προπονητής Γιώργος Καρασαββίδης και φυσικά ο Λεόνε, η αγαπημένη μασκότ των μικρών και των μεγάλων φίλων του Ολυμπιακού. Τα μικρά παιδιά της Κιβωτού υποδέχθηκαν τους «ερυθρόλευκους» με μεγάλη χαρά στην εορταστική τους εκδήλωση, τους πρόσφεραν κεράσματα και γλυκά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και μοιράστηκαν όμορφες στιγμές λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Greek

news

Το μήνυμα των αρχηγών του Θρύλου!

 

Οι αρχηγοί των ομαδικών τμημάτων του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., στέλνουν το δικό τους μήνυμα με... οδηγίες για το διάστημα της παραμονής στο σπίτι λόγω της πανδημίας του COVID-19.

 

Greek

news

#Μένουμε_Σπίτι

Οι αθλητές και προπονητές των ομαδικών τμημάτων του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., στέλνουν το μήνυμα τους για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ! 

 
Greek

news

Προστατευόμαστε, ασπίδα μας η γνώση, θα νικήσουμε!


Δεν φοβόμαστε τον Κορωνοϊό. Προστατευόμαστε! Ασπίδα μας η γνώση! Ακολουθούμε τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Υπηρεσίας της Πολικτικής Προστασίας της Ελλάδας. 

Greek

news

Η εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος APPLE!

Greek

news

7 χρόνια EMCA!

Συμπληρώθηκαν σήμερα 7 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Αθλητικών Συλλόγων (EMCA). Ήταν 8 Ιανουαρίου 2013 όταν 6 ευρωπαϊκά πολυαθλητικά σωματεία, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός αποφάσισαν να ιδρύσουν μια Ένωση που αντιπροσωπεύει τα ενδιαφέροντα των πολυαθλητικών συλλόγων στην Ευρώπη και αναδεικνύει την ανάπτυξη και την διάδοση του αθλητισμού σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. 

Greek

news

«Μη σταματάς να βοηθάς» και το 2020!

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης «Μη σταματάς να βοηθάς» που έχει αναπτύξει ο σύλλογος μας από το 2013, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Στοργή Γερόντων ο Άγιος Παντελεήμων» στο Κερατσίνι. Μετά την μεγάλη ανταπόκριση των Ακαδημιών και των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην συγκέντρωση τροφίμων κατά την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Λέσχη στην Μαρίνα Ζέας, αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού βρέθηκε σήμερα στον Οίκο ευγηρίας και παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους ηλικιωμένους του Ιδρύματος.

Greek

news

Επίσκεψη στην Κιβωτό του Κόσμου

Στην Κιβωτό του Κόσμου βρέθηκε τη Δευτέρα το πρωί αντιπροσωπεία των τμημάτων του πόλο Γυναικών, βόλεϊ Ανδρών και μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, μοιράζοντας χαμόγελα και δώρα στα μικρά παιδιά, τα οποία τους αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη. Οι «ερυθρόλευκοι» αθλητές είχαν παράλληλα την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Πάτερ Αντώνιο και τους ανθρώπους της Κιβωτού για το πολύ σημαντικό έργο του Οργανισμού καθώς επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση.

Greek

news

Συνεχίζεται η δράση «Μη Σταματάς να βοηθάς»

Ημέρα κοινωνικής προσφοράς για τον Ολυμπιακό καθώς αντιπροσωπεία του συλλόγου με επικεφαλής τον Διευθυντή των Ακαδημιών, κύριο Μανώλη Τσιρογιάννη πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε κοινωφελή ιδρύματα και σχολεία στο πλαίσιο της δράσης «Μη Σταματάς να Βοηθάς». 

Greek

news

Η ενδιάμεση συνάντηση του Sports For Different Heroes!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διεξήχθη στο Βελιγράδι η ενδιάμεση συνάντηση των πολυαθλητικών συλλόγων που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Sports For Different Heroes στο οποίο βασικός συντονιστής είναι ο Ολυμπιακός. Εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, της Λάτσιο, του Ερυθρού Αστέρα, της Χασκ Μλάντοστ και του ΑΠΟΕΛ συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν την εξέλιξη του προγράμματος.  

Greek