ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2019-2020
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2019-2020
.

news

“Διευκολύνουμε την ένταξη των μειονοτήτων στις τοπικές κοινωνίες”

Ο προπονητής της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών, Γιώργος Ζαραβίνας συμβάλλει στην προσπάθεια του συλλόγου να προάγει τον αθλητισμό για όλους μέσα από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα “My Olympic Experience’’.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα​ www.myolympicexperience.com

Greek

news

“Ο αθλητισμός διαμορφώνει αντιλήψεις περιορίζοντας τις διακρίσεις κατά των ατόμων με αναπηρία”

Ο αθλητής της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού, Άγγελος Τσίλης συνδράμει στην πρωτοβουλία του συλλόγου “Sports ForDifferent Heroes” με σκοπό την προώθηση του αθλητισμού σε άτομα με νοητική υστέρηση.

Greek

news

Παράδοση αθλητικού υλικού σε σωματεία του Πειραιά.

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., με επικεφαλής την Γενική Γραμματέα του συλλόγου μας, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, βρέθηκε την Παρασκευή στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη “Μελίνα Μερκούρη”. Με γνώμονα την παροχή βοήθειας και της υποστήριξης των συλλόγων, που αποτελούν τη βάση του Πειραϊκού αθλητισμού, ο σύλλογος μας προσέφερε αθλητικό υλικό στους εκπροσώπους ομάδων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, ούτως ώστε να διευκολύνει τις προσπάθειές στην καθημερινότητά τους.

 

Greek

news

«Αγκάλιασε» την ενημερωτική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του δέρματος!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα Εσπερίδα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουνίου στην Λέσχη του Ολυμπιακού στην Μαρίνα Ζέας. Η Εσπερίδα με θέμα «Μελάνωμα και Μη Μελανωματικοί Καρκίνοι του Δέρματος» διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ. Η εν λόγω εκδήλωση αφορούσε την ενημέρωση των ακαδημιών και των φιλάθλων του συλλόγου σχετικά με τον κίνδυνο έκθεσης στον ήλιο και τον καρκίνο του δέρματος. 

Greek

news

Η Εσπερίδα «Μελάνωμα και Μη Μελανωματικοί Καρκίνοι του Δέρματος»!

Στο πλαίσιο των δράσεων του συλλόγου μας και σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 (18:00) στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου στην Μαρίνα Ζέας Εσπερίδα με θέμα «Μελάνωμα και Μη Μελανωματικοί Καρκίνοι του Δέρματος». Μεταξύ των ομιλητών ξεχωρίζει η παρουσία της Γενικής Γραμματέα του Ολυμπιακού, κυρίας Χριστίνας Τσιλιγκίρη, της αθλήτριας του πόλο γυναικών, Φιλιώς Μανωλιουδάκη καθώς επίσης γιατρών-δερματολόγων και εκπρόσωπων του Ομίλου «ΑγκαλιάΖΩ».

Greek

news

Επιτυχημένο το σεμινάριο «Αθλητισμός και Εκπαίδευση»!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο «Sport Management: Αθλητισμός και Εκπαίδευση» που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ στον Πειραιά την Τρίτη 11 Ιουνίου. Το «παρών» στο σεμινάριο έδωσε πλήθος σπουδαστών αθλητικής διοίκησης, αθλητικής δημοσιογραφίας, προπονητικής, φυσικοθεραπείας, διαιτολογίας και άλλων ειδικοτήτων που παρακολούθησαν τις ομιλίες σχετικά με τα οφέλη και την προοπτική συνδυασμού του αθλητισμού και της εκπαίδευσης. 

Greek

news

Δίπλα στα σωματεία του Πειραιά

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Ερασιτέχνη, βρέθηκε την Τρίτη στο γήπεδο της Αμοργού στα Καμίνια και παρέδωσαν 330 μπάλες ποδοσφαίρου σε 22 σωματεία του Πειραιά. Με γνώμονα την παροχή βοήθειας και της υποστήριξης των συλλόγων που αποτελούν τη βάση του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου, ο σύλλογος μας προσέφερε το αθλητικό υλικό στους εκπροσώπους των ομάδων ούτως ώστε να διευκολύνει τις προσπάθειές στην καθημερινότητά τους. Αναλυτικά τα σωματεία στα οποία παραδόθηκαν οι 330 μπάλες είναι τα εξής: Ατρόμητος Πειραιά, Α.Ο. Καραβάς, Α.Ο.

Greek

news

«Μη σταματάς να βοηθάς»

Στα πλαίσια της φιλανθρωπικής δράσης «Μη σταματάς να βοηθάς», που τρέχει ο σύλλογός μας, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο Κορυδαλλού, την Τετάρτη (15/5), κατά την οποία παραδόθηκαν είδη πρώτης ανάγκης στους μαθητές. Η Γενική Γραμματέας  κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη   που εκπροσώπησε το σύλλογο μας, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με το Διευθυντή του Ειδικού Σχολείου, κ.

Greek

news

Δεν σταματά να βοηθά!

Η φιλανθρωπική δράση «Μη Σταματάς να Βοηθάς» που πραγματοποιείται από τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π., υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιά και Νήσων, συνεχίστηκε και την Μεγάλη Παρασκευή.

Greek

news

Ημέρα κοινωνικής προσφοράς με πολλαπλές δράσεις!

Το αποκορύφωμα της φιλανθρωπικής δράσης «Μη Σταματάς να Βοηθάς» πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Πέμπτη (25/4) με τις επισκέψεις σε κοινωνικούς φορείς που έχουν ανάγκη υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιά και Νήσων. Οι επισκέψεις ξεκίνησαν από την Σαλαμίνα, όπου αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού παρέδωσε 400 σοκολατένια αυγά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Σαλαμίνας για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Greek