ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2019-2020
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2019-2020
.

news

«Μη σταματάς να βοηθάς» και στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Αφιερωμένη στα παιδιά θα είναι η προσεχής Κυριακή (8/12), ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου των Ακαδημιών του Ολυμπιακού στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου μας στη Μαρίνα Ζέας. Από τις 10:30π.μ. έως τις 14:30 θα λάβει χώρα η διαδικασία του στολισμού ενώ στο ίδιο διάστημα στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης του Ολυμπιακού, «Μη σταματάς να βοηθάς» θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα του Πειραιά.

Greek

news

Ο Ολυμπιακός προτάσσει τον αθλητισμό για ΑΜΕΑ!

Μια εξαιρετική δράση διοργανώθηκε από τον Ολυμπιακό την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών στο Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Η δράση «Tae Kwon Do για ΑΜΕΑ» διεξήχθη σε συνεργασία με την Διεθνή Ομοσπονδία Tae Kwon Do για ΑΜΕΑ και υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, του Ομίλου Unesco, του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή και της εταιρείας C.J.T. στα πλαίσια  του ευρωπαϊκού προγράμματος “Sports For Different Heroes” το οποίο επικεντρώνεται στην κοινωνική ενσωμάτωση ατόμων με νοητική υστέρηση.

Greek

news

«Ζωγραφίζουμε τη Νοητική Αναπηρία»

Ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και την Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά διοργανώνει την δράση  «Ζωγραφίζουμε τη Νοητική Αναπηρία» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Sports For Different Heroes».

Greek

news

Η δράση «Tae kwon do για ΑΜΕΑ»

Ο Ολυμπιακός διοργανώνει την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 (19:00) την εκδήλωση «Tae kwon do για ΑΜΕΑ». Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Sports For Different Heroes» στο οποίο ο σύλλογος μας συμμετέχει και ηγείται. Η δράση θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών στο Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την Διεθνή Ομοσπονδία Tae kwon do για ΑΜΕΑ με την συμμετοχή ατόμων με αυτισμό και νοητική υστέρηση και της Ακαδημίας Tae kwon do του συλλόγου.

Greek

news

Πρωταγωνιστής στις ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες!

Ολυμπιακός σημαίνει πρωτοπορία και καινοτομία σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. 

Greek

news

Για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Η ομάδα πόλο εφήβων του Ολυμπιακού, θα βρεθεί στην Χαλκίδα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, για να αγωνιστεί σε φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα, απέναντι στον Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας, για την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ. 

Greek

news

Πρωταγωνιστής στις δράσεις ανταλλαγής και κινητικότητας στον Αθλητισμό!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διεξήχθη στην Ρώμη η πρώτη συνάντηση του προγράμματος «Multisport Academy» στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού. Οκταμελής αποστολή του Ολυμπιακού παρευρέθηκε μαζί με τους εκπροσώπους της Λέφσκι Σόφιας και του Ερυθρού Αστέρα στις συναντήσεις που διοργανώθηκαν από την συντονίστρια  Λάτσιο στην Ιταλική πρωτεύουσα από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Greek

news

“Διευκολύνουμε την ένταξη των μειονοτήτων στις τοπικές κοινωνίες”

Ο προπονητής της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών, Γιώργος Ζαραβίνας συμβάλλει στην προσπάθεια του συλλόγου να προάγει τον αθλητισμό για όλους μέσα από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα “My Olympic Experience’’.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα​ www.myolympicexperience.com

Greek

news

“Ο αθλητισμός διαμορφώνει αντιλήψεις περιορίζοντας τις διακρίσεις κατά των ατόμων με αναπηρία”

Ο αθλητής της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού, Άγγελος Τσίλης συνδράμει στην πρωτοβουλία του συλλόγου “Sports ForDifferent Heroes” με σκοπό την προώθηση του αθλητισμού σε άτομα με νοητική υστέρηση.

Greek

news

Παράδοση αθλητικού υλικού σε σωματεία του Πειραιά.

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., με επικεφαλής την Γενική Γραμματέα του συλλόγου μας, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, βρέθηκε την Παρασκευή στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη “Μελίνα Μερκούρη”. Με γνώμονα την παροχή βοήθειας και της υποστήριξης των συλλόγων, που αποτελούν τη βάση του Πειραϊκού αθλητισμού, ο σύλλογος μας προσέφερε αθλητικό υλικό στους εκπροσώπους ομάδων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, ούτως ώστε να διευκολύνει τις προσπάθειές στην καθημερινότητά τους.

 

Greek