ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.

news

Ανακοίνωση Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου μας, στη Μαρίνα Ζέας, η ανοικτή συζήτηση με σκοπό την ενημέρωση των ενεργών Μελών για το μέλλον του Ερασιτέχνη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Μιχάλης Κουντούρης ενημέρωσε τα παρευρισκόμενα Μέλη για όλα τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Greek

news

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Υποτροφίες «Executive Diploma in Sports Management» σε 14 αγωνιστικά τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ή ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ/ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ «DUAL CAREER IN ATHLETICS»

Την έναρξη νέου προγράμματος χορήγησης υποτροφιών για το “Executive Diploma in Sports Management” σε 14 αγωνιστικά τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με γνώμονα την εκπαίδευση αθλητών από πλήθος αθλημάτων του Ερασιτέχνη σε ένα ειδικό, αυτοτελές τμήμα φοίτησης.

Greek

news

10.000 Μέλη και συνεχίζουμε!

Φτάσαμε τις 10.000 Μέλη! Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε για να ξεπεράσουμε τις 20.000 που αποτελούν τον αρχικό στόχο της Διοίκησης βάσει προϋπολογισμού, ώστε σταδιακά να επανέλθουμε στην κανονικότητα αφήνοντας πίσω τα δυο προηγούμενα δύσκολα χρόνια, της πανδημίας.

Greek

news

Η δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Μιχάλη Κουντούρη

Η δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Μιχάλη Κουντούρη για την υπογραφή του συμβολαίου μίσθωσης έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ, για την κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού: 

Greek

news

Υπογραφή συμβολαίου μίσθωσης έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ.

Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ της Διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του Συλλόγου μας,  το συμβόλαιο μίσθωσης έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ. για την κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού Και Πολιτισμού, το οποίο θα περιλαμβάνει:

- Πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων.

- Βοηθητική Δεξαμενή.

- Συνεδριακό Κέντρο.

Greek

news

2010-2022: Παντοκρατορία!

Πέρασαν δώδεκα χρόνια από την ημέρα που η αυτοκρατορία του Ολυμπιακού πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη και μετετράπη σε παντοκρατορία. Η παρουσία του στη διοικητική ηγεσία του συλλόγου αποτελεί εγγύηση για τίτλους και δόξα. Αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την οικογένεια του συλλόγου και της άφθαστης ιστορίας του. Ως Ερασιτέχνης Ολυμπιακός θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε στο πλευρό σου.

Greek

news

Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ!

Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την επίτευξη του θρυλικού νταμπλ. Ενωμένη η οικογένεια του Ολυμπιακού, μαζί μέχρι τέλους, για τη δικαίωση, για τους τίτλους, για τη δόξα.

Greek

news

Ξεκίνησε η διάθεση της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου για τη σεζόν 2022-2023

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι από την Τετάρτη 1 Ιουνίου ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης της Κάρτας Μέλους και της Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2022-2023.

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

Greek

news

Ενημέρωση για τη μετακίνηση στη Χαλκίδα

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει, ότι για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των φιλάθλων του, για τον τέταρτο τελικό της Handball Premier με αντίπαλο την ΑΕΚ, τη Δευτέρα (23/5, 19:30), θα ναυλωθούν πούλμαν με προορισμό τη Χαλκίδα και το κλειστό Κανήθου «Τ. Καμπούρης». Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν τη Δευτέρα (23/5) στις 17:00 από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Greek

news

Τα εισιτήρια για τον πέμπτο τελικό με τον Παναθηναϊκό

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον πέμπτο τελικό της Volley League Γυναικών στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (Πέμπτη 12/5, 19:00), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά):

Την Τετάρτη (11/5), 10:00-21:00.

Greek