ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2019-2020
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2019-2020
.

news

Ενημέρωση για τη λειτουργία του Τμήματος Μελών - Φιλάθλων

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου μας, ότι το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων εν όψει του φιλικού αγώνα με την NOTTINGHAM FOREST  που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ.

Greek

news

Η Εσπερίδα «Μελάνωμα και Μη Μελανωματικοί Καρκίνοι του Δέρματος»!

Στο πλαίσιο των δράσεων του συλλόγου μας και σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 (18:00) στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου στην Μαρίνα Ζέας Εσπερίδα με θέμα «Μελάνωμα και Μη Μελανωματικοί Καρκίνοι του Δέρματος». Μεταξύ των ομιλητών ξεχωρίζει η παρουσία της Γενικής Γραμματέα του Ολυμπιακού, κυρίας Χριστίνας Τσιλιγκίρη, της αθλήτριας του πόλο γυναικών, Φιλιώς Μανωλιουδάκη καθώς επίσης γιατρών-δερματολόγων και εκπρόσωπων του Ομίλου «ΑγκαλιάΖΩ».

Greek

news

Επιτυχημένο το σεμινάριο «Αθλητισμός και Εκπαίδευση»!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο «Sport Management: Αθλητισμός και Εκπαίδευση» που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ στον Πειραιά την Τρίτη 11 Ιουνίου. Το «παρών» στο σεμινάριο έδωσε πλήθος σπουδαστών αθλητικής διοίκησης, αθλητικής δημοσιογραφίας, προπονητικής, φυσικοθεραπείας, διαιτολογίας και άλλων ειδικοτήτων που παρακολούθησαν τις ομιλίες σχετικά με τα οφέλη και την προοπτική συνδυασμού του αθλητισμού και της εκπαίδευσης. 

Greek

news

«Αθλητισμός και Εκπαίδευση», σεμινάριο προπονητικής

Ο Ολυμπιακός διοργανώνει σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ το σεμινάριο προπονητικής «Sport Management: Αθλητισμός και Εκπαίδευση» την Τρίτη 11 Ιουνίου (12:00) στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά (Φίλωνος 39).

Greek

news

Πρωταγωνιστής στην καλή αθλητική διακυβέρνηση!  

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας η δεύτερη συνάντηση του  προγράμματος “Big4Sports” στο πλαίσιο της συμμετοχής του συλλόγου στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+.

Greek

news

Το meeting του Big4Sports στον Πειραιά!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στον Πειραιά την δεύτερη συνάντηση του ευρωπαϊκού προγράμματος “Big4Sports” το διήμερο 27/28 Μαϊου 2019.

Greek

news

«Περήφανη που αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό»

Greek

news

«Ο κόσμος ένα με τους παίκτες»

Greek

news

«Από τα μέλη ξεκινάνε όλα»

Greek

news

«Ο Θρύλος πάντα στην ελίτ της Ευρώπης»

Greek