ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2021-2022
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2021-2022
.

news

Ενημέρωση για τη μετακίνηση στη Χαλκίδα

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει, ότι για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των φιλάθλων του, για τον τέταρτο τελικό της Handball Premier με αντίπαλο την ΑΕΚ, τη Δευτέρα (23/5, 19:30), θα ναυλωθούν πούλμαν με προορισμό τη Χαλκίδα και το κλειστό Κανήθου «Τ. Καμπούρης». Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν τη Δευτέρα (23/5) στις 17:00 από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Greek

news

Τα εισιτήρια για τον πέμπτο τελικό με τον Παναθηναϊκό

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον πέμπτο τελικό της Volley League Γυναικών στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (Πέμπτη 12/5, 19:00), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά):

Την Τετάρτη (11/5), 10:00-21:00.

Greek

news

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον πέμπτο τελικό με τον Παναθηναϊκό

Το Γραφείο Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., ενόψει του πέμπτου τελικού της Volley League Γυναικών, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (Πέμπτη 12/5, 19:00) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα εξής:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το αίτημα τους στο press@osfp.gr μέχρι την Τετάρτη (11/5) και ώρα 21:00.

Greek

news

Τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό με την ΑΕΚ

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του δεύτερου τελικού της Handball Premier, με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο κλειστό Κανήθου «Τ. Καμπούρης» στη Χαλκίδα (Τρίτη 10/5, 19:15), ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται τη Δευτέρα (9/5, 10:00-18:00) και την Τρίτη (10/5, 10:00-15:00) από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) και στη συνέχεια, από το κλειστό Κανήθου «Τ. Καμπούρης» έως την έναρξη του αγώνα.

Greek

news

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον δεύτερο τελικό με την ΑΕΚ

Το Γραφείο Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., ενόψει του δεύτερου τελικού της Handball Premier, με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο κλειστό Κανήθου «Τ. Καμπούρης» στη Χαλκίδα (Τρίτη 10/5, 19:15), ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα εξής:

Greek

news

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό

Το Γραφείο Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., ενόψει του τρίτου τελικού της Volley League Γυναικών, την Παρασκευή (6/5, 18:00) στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα εξής:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το αίτημα τους στο press@osfp.gr μέχρι την Πέμπτη (5/5) και ώρα 18:00.

Greek

news

Τα εισιτήρια για τους τελικούς μπάσκετ και βόλεϊ Γυναικών με τον Παναθηναϊκό

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Πέμπτη 5/5, 19:00) και τον τρίτο τελικό της Volley League Γυναικών στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (Παρασκευή 6/5, 18:00), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Greek

news

Καλό ταξίδι Βαγγέλη μας!

Όλου του κόσμου οι λέξεις είναι φτωχές να περιγράψουν τα συναισθήματά μας, για τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Ρούσσου. Του καλοκάγαθου γίγαντα και επί σειρά ετών ακούραστου εργάτη του Ολυμπιακού μας. Που όσο τον αγάπησε, τόσο αγαπήθηκε. Με ανείπωτη θλίψη και βυθισμένοι στο πένθος, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του Βαγγέλη μας και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στη σύζυγό του. Καλό ταξίδι Βαγγέλη μας, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Greek

news

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον 1ο τελικό με τον Παναθηναϊκό

Το Γραφείο Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., ενόψει του 1ου τελικού της Α1 μπάσκετ Γυναικών, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Πέμπτη 5/5, 19:00), ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα εξής:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το αίτημα τους στο press@osfp.gr μέχρι την Τετάρτη (4/5) και ώρα 18:00.

Greek

news

Οι ευχές των αθλητών και των προπονητών του Θρύλου, για τα γενέθλια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Οι ευχές των αθλητών και των προπονητών του Θρύλου, για τα γενέθλια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Greek