ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2019-2020
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2019-2020
.

news

70.000 Μέλη & Φίλαθλοι! Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

Φτάσαμε τις 70.000 Μέλη & Φιλάθλους! Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

Πλησιάζουμε στις 25.000 Κάρτες Μέλους και τις 75.000 Κάρτες Φιλάθλου που αποτελούν τον αρχικό στόχο της διοίκησης βάσει προϋπολογισμού.

Μπορούμε να φτάσουμε τον αριθμό των 30.000 Μελών και των 100.000 υποστηρικτών μέσω της Κάρτας Φιλάθλου!

Greek

news

Συνεχίζεται η διάθεση των VIP διαρκείας

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου μας, ότι συνεχίζεται η διάθεση των VIP καρτών διαρκείας της σεζόν 2019-2020.

Οι κάρτες διαρκείας για διακεκριμένες θέσεις (για όλα τα αθλήματα), διατίθενται καθημερινά από το τμήμα Μελών και Φιλάθλων (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7) που λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 - 18:00.

Για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Greek

news

Ανακοίνωση Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια  για τον αδόκητο θάνατο του Kυριάκου Καλογεράκου.  Ο Κυριάκος Καλογεράκος διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του συλλόγου μας τη σεζόν 2010-2011. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Greek

news

Πρωταγωνιστής στις ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες!

Ολυμπιακός σημαίνει πρωτοπορία και καινοτομία σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. 

Greek

news

Στη Ρώμη για το «Μultisport Academy»

Στη Ρώμη βρίσκεται από την Δευτέρα το πρωί αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού για την συνάντηση του προγράμματος “Multisport Academy”. Εκεί, οι άνθρωποι του Θρύλου μαζί με εκπροσώπους της Λέφσκι Σόφιας και του Ερυθρού Αστέρα θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της συντονίστριας Λάτσιο προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τις συνθήκες και το περιβάλλον εργασίας του Ιταλικού συλλόγου καθώς επίσης και τον γενικότερο τρόπο λειτουργίας των αθλητικών οργανώσεων και φορέων στην Ιταλία.

Greek

news

Ενημέρωση για τη λειτουργία του Τμήματος Μελών - Φιλάθλων

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου μας, ότι το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων εν όψει του φιλικού αγώνα με την NOTTINGHAM FOREST  που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ.

Greek

news

Η Εσπερίδα «Μελάνωμα και Μη Μελανωματικοί Καρκίνοι του Δέρματος»!

Στο πλαίσιο των δράσεων του συλλόγου μας και σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 (18:00) στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου στην Μαρίνα Ζέας Εσπερίδα με θέμα «Μελάνωμα και Μη Μελανωματικοί Καρκίνοι του Δέρματος». Μεταξύ των ομιλητών ξεχωρίζει η παρουσία της Γενικής Γραμματέα του Ολυμπιακού, κυρίας Χριστίνας Τσιλιγκίρη, της αθλήτριας του πόλο γυναικών, Φιλιώς Μανωλιουδάκη καθώς επίσης γιατρών-δερματολόγων και εκπρόσωπων του Ομίλου «ΑγκαλιάΖΩ».

Greek

news

Επιτυχημένο το σεμινάριο «Αθλητισμός και Εκπαίδευση»!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο «Sport Management: Αθλητισμός και Εκπαίδευση» που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ στον Πειραιά την Τρίτη 11 Ιουνίου. Το «παρών» στο σεμινάριο έδωσε πλήθος σπουδαστών αθλητικής διοίκησης, αθλητικής δημοσιογραφίας, προπονητικής, φυσικοθεραπείας, διαιτολογίας και άλλων ειδικοτήτων που παρακολούθησαν τις ομιλίες σχετικά με τα οφέλη και την προοπτική συνδυασμού του αθλητισμού και της εκπαίδευσης. 

Greek

news

«Αθλητισμός και Εκπαίδευση», σεμινάριο προπονητικής

Ο Ολυμπιακός διοργανώνει σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ το σεμινάριο προπονητικής «Sport Management: Αθλητισμός και Εκπαίδευση» την Τρίτη 11 Ιουνίου (12:00) στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά (Φίλωνος 39).

Greek

news

Πρωταγωνιστής στην καλή αθλητική διακυβέρνηση!  

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας η δεύτερη συνάντηση του  προγράμματος “Big4Sports” στο πλαίσιο της συμμετοχής του συλλόγου στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+.

Greek