ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2019-2020
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2019-2020
.

news

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.

Ακολουθώντας τις αποφάσεις των εθνικών αρχών, για τα μέτρα πρόληψης και αποφυγής μετάδοσης του κορονοϊού, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την αναβολή των κολυμβητικών αγώνων, “Πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές” οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαρτίου 2020, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά “Πέτρος Καπαγέρωφ”.

Greek

news

Έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Κρανάκη

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Κρανάκη, ο οποίος αναλαμβάνει τα τμήματα των Νέων & Εφήβων της Ακαδημίας Χάντμπολ.

Greek

news

Κυρίαρχος ο Θρύλος στους χειμερινούς αγώνες!

Εξαιρετική η εμφάνιση της ομάδας του Ολυμπιακού, στους Χειμερινούς αγώνες Κολύμβησης Παίδων - Κορασίδων / Εφήβων - Νεανίδων, που διεξήχθησαν στο Ο.Α.Κ.Α., 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου. Οι αθλητές του Θρύλου κατέκτησαν συνολικά 21 χρυσά, 6 αργυρά και 9 χάλκινα μετάλλια, φέρνοντας τον σύλλογο στην κορυφή του πίνακα κατάταξης.

Αναλυτικά τα μετάλλια. 

Greek

news

Με 32 αθλητές και αθλήτριες στους Χειμερινούς αγώνες Παίδων - Κορασίδων / Εφήβων - Νεανίδων

Στο Ο.Α.Κ.Α. θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 7 και θα ολοκληρωθούν 9 Φεβρουαρίου, οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης Παίδων - Κορασίδων / Εφήβων - Νεανίδων. Ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος με 32 συνολικά αθλητές, 21 παίδες-έφηβοι και 11 κορασίδες-νεανίδες, γεννημένοι από το 2002 έως το 2005.

Αναλυτικά οι συμμετοχές του Ολυμπιακού. 

Παίδες/Έφηβοι

Greek

news

Στους κολυμβητικούς αγώνες “ΦΛΥΑ 2020” η ακαδημία του Θρύλου.

Με 16 αθλητές ηλικίας 7 και 8 ετών (γεν. 2012/2013), θα συμμετέχει η ακαδημία κολύμβησης του Ολυμπιακού, στους αγώνες “ΦΛΥΑ 2020”, που διοργανώνει ο Νηρέας Χαλανδρίου το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου. Στους αγώνες αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερα από 250 παιδιά. 

Επικεφαλής προπονήτρια: Βαζαίου Αγγελική

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Greek

news

Η Ακαδημία Kickboxing του Ολυμπιακού συνεχώς εξελίσσεται

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας μας εκτός από τις καθιερωμένες προπονήσεις συμμετέχει εντός και εκτός έδρας σε προπονήσεις με άλλα σωματεία και διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα σεμινάρια για την επιμόρφωση και εξέλιξη των αθλητών της.

Τη Παρασκευή 17/1 διεξήχθη φιλική προπόνηση στη Παιανία με τους Συλλόγους Α.Σ. Παιάν Παιανίας και Α.Σ. Αγών Γλυκών Νερών. Ευχαριστούμε το Σύλλογο Παιάν για τη φιλοξενία του!

Greek

news

Η κοπή πίτας των Ακαδημιών

Οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας (20/1), την κοπή της πίτας τους, στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου στην Μαρίνα Ζέας.

Την διοίκηση του Ολυμπιακού εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Υδραίος, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Νάκος και τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργος Παπαδόπουλος, Γρηγόρης Δέδες και Σοφοκλής Ξυνής.

Greek

news

Δυο χρυσά, ένα αργυρό και τρία χάλκινα!

Δύο χρυσά μετάλλια, ένα αργυρό και τρία χάλκινα κατέκτησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Γυναικών (under 21) που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ελισάβετ Τέρπου στην κατηγορία των Νέων Γυναικών και ο Γιώργος Σταματούρος στο διπλό Νέων Ανδρών.

Αναλυτικά:

Νέες Γυναίκες

Greek

news

Χάλκινο στην Ουγγαρία ο Γιαννούτσος!

Ο αθλητής της Ακαδημίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ολυμπιακού, Σωκράτης Γιαννούτσος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό νέων του ισχυρού ουγγρικού τουρνουά που έγινε στην πόλη Szombathhely και το οποίο εντάσσεται στα World Junior Circuit. Ο Γιαννούτσος μετείχε στη μικτή Ιαπωνίας/Ισραήλ/Ελλάδας με συμπαίκτες τους Goto Seu και Israeli Tal.

Greek

news

Ο απολογισμός των αγώνων κολύμβησης του Α.Σ. Πέρα

Η προαγωνιστική ομάδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., αποτελούμενη από 44 αθλητές, 9 με 12 ετών (23 αγόρια και 21 κορίτσια), συμμετείχε στον 1ο Κολυμβητικό αγώνα προαγωνιστικών κατηγοριών, με την επωνυμία “96 Χρόνια Αθλητική Πορεία” που διοργάνωσε ο Α.Σ. Πέρα, στο “Ρέστειο” κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, το Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019.
Συνολικά 13 μετάλλια κέρδισαν οι αθλητές του Ολυμπιακού 2 χρυσά, 4 ασημένια και 7 χάλκινα.

Αναλυτικά οι διακρίσεις

Greek