ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2019-2020
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2019-2020
.

news

Mε 7 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Παμπαίδων

Με προορισμό την Καβάλα αναχώρησε την Τετάρτη (16/10) η αποστολή της Ακαδημίας Πυγμαχίας του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Παμπα

Greek

news

Για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Η ομάδα πόλο εφήβων του Ολυμπιακού, θα βρεθεί στην Χαλκίδα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, για να αγωνιστεί σε φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα, απέναντι στον Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας, για την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ. 

Greek

news

Εγγραφές στην ακαδημία Πόλο

Οι εγγραφές στην Ακαδημία Πόλο του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει.

Για αγόρια και κορίτσια 6 έως 10 ετών, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά (Βοτσαλάκια).

Πληροφορίες : 6947603267 & 6978806690

 

Greek

news

Η έναρξη της ακαδημίας Κανόε-Καγιάκ και Κωπηλασίας

Την Κυριακή (6/10) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της ακαδημίας Κανόε-Καγιάκ και Κωπηλασίας του Ολυμπιακού στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου στην Μαρίνα Ζέας.

Greek

news

Επίσημη έναρξη για την Ακαδημία της Υδατοσφαίρισης

Την Τετάρτη (25/9), τα τμήματα της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, συγκεντρώθηκαν στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου, στη Μαρίνα Ζέας για τη επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Greek

news

Η έναρξη της Ακαδημίας Στίβου

Η νέα αγωνιστική σεζόν, άρχισε και επίσημα για την Ακαδημία του Στίβου, με την πραγματοποίηση της πρώτης συνάντησης του τμήματος την Τρίτη (24/9), το απόγευμα.

Greek

news

Η επίσημη έναρξη της Ακαδημίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Από την Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού, στη Μαρίνα Ζέας, άρχισε και επίσημα και για τα τμήματα της Ακαδημίας της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, η νέα αγωνιστική σεζόν, με την πραγματοποίηση της πρώτης συνάντησης του τμήματος τη Δευτέρα (23/9), το απόγευμα.

Greek

news

Χάλκινη η Σούμπαση, στους «16» η Σεγρεδάκη!

Θετική ήταν η παρουσία των αθλητριών του της Ακαδημίας Τae Kwnon Do του Ολυμπιακού, στο Διεθνές Τουρνουά, «Αlbanian Open

Greek

news

Η πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας κολύμβησης

Στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., στη Μαρίνα Ζέας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (16/9), η πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας Κολύμβησης του συλλόγου μας, για την αγωνιστική χρονιά 2019-20.

Greek

news

Η πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας Ιστιοπλοϊας

Στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., στη Μαρίνα Ζέας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (11/9), η πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας Ιστιοπλοΐας του συλλόγου μας, για την αγωνιστική χρονιά 2019-20.

Στους αθλητές και τις αθλήτριες των τμημάτων υποδομών της ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού καθώς στους γονείς τους που παρευρέθηκαν μίλησαν ο διευθυντής των Ακαδημιών, Μανώλης Τσιρογιάννης,  ο έφορος του τμήματος Γρηγόρης Δέδες και η ψυχολόγος των Ακαδημιών, Ανθή Παπαϊωάννου, παρουσιάζοντας τους το πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής σεζόν που άρχισε και επίσημα.

Greek