ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.
Μαθήματα στην Κ11 του ποδοσφαίρου!
Χορτάρι, τατάμι, πειθαρχία, ταλέντο, σεβασμός, καθιέρωση, Ολυμπιακός. Όταν αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό μαθαίνεις να είσαι πάνω απ’ όλα νικητής. Στο ποδόσφαιρο, στο βόλεϊ, στην κολύμβηση, στο Ταε Κβο Ντο και σ’ όλα τ’ αθλήματα.
 
Ο αθλητισμός έχει κοινό κώδικα επικοινωνίας για όλα  τ’ αθλήματα αλλά το καθένα απ’ αυτά έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Άλλα χαρακτηριστικά και άλλη καταγωγή έχει το ποδόσφαιρο και άλλη το Ταε Κβο Ντο. Η βάση είναι κοινή όμως. Η βάση είναι οι αρχές του αθλητισμού και ο Ολυμπιακός.
 
Τα παιδιά από την ομάδα Κ11 της Ακαδημίας του ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού θέλησαν να γνωρίσουν ένα άλλο άθλημα το οποίο «καλλιεργεί» με επιτυχία ο σύλλογος και δεν είναι άλλο από το Ταε Κβο Ντο.
 
Η ομάδα της Κατερίνας Φαλίδα «ταξίδεψε» από το Ρέντη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ταε Κβο Ντο για να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τον κορυφαίο.
 
Ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ και Επικεφαλής της Σχολής Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού υποδέχτηκε τα παιδιά της Κ11 και τους δίδαξε όχι μόνο τα μυστικά του αθλήματος τους αλλά και την… Ολυμπιακή ιδέα.
 
Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με το μάθημα από τον Μιχάλη Μουρούτσο και δήλωσαν πως  με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφτούν και πάλι την Σχολή.
 
Αφού τελείωσε το μάθημα ο δάσκαλος μάζεψε όλα τα παιδιά στο κέντρο του τατάμι και φώναξαν: «Ολυμπιακός».