ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.
Ο Ολυμπιακός στην Βαρκελώνη!

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμη για τον μεγάλο Ευρωπαϊκό τελικό που διεξάγεται στην Βαρκελώνη, ανάμεσα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Sabadell και στην κάτοχο του LEN Trophy, ομάδα μας.

Οι ερυθρόλευκες πετάνε για την πρωτεύουσα της Καταλονίας το μεσημέρι της Πέμπτης και αναμένεται να προπονηθούν το ίδιο απόγευμα. Ο προπονητής της ομάδας Χάρης Παυλίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και το όπλο του για να κερδίσει την καλύτερη ομάδα στο γυναικείο Ευρωπαϊκό πόλο τα τελευταία χρόνια, μέσα μάλιστα στην έδρα της, είναι η άμυνα. Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε

«Στο προηγούμενο παιχνίδι η αμυντική λειτουργία της ομάδας, λειτούργησε σύμφωνα με τις οδηγίες μου, ωστόσο στον τελικό θα πρέπει να αποδείξουμε ότι η άμυνα μας μπορεί να λειτουργήσει το ίδιο και σε πολύ υψηλότερο επίπεδο. Αν κρατήσουμε τις Ισπανίδες σε χαμηλό σκορ και περιορίσουμε τα λάθη που μπορούν να δώσουν εύκολες επιθέσεις στις αντιπάλους, τότε νομίζω ότι θα έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι.»

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 21/11 στις 19:30 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3